Το 19χρονο μοντέλο από την Καλιφόρνια, στην απελπισμένη προσπάθειά της να μείνει για πάντα νέα, επιλέγει να κάνει μπάνιο με αίμα γουρουνιών, παρά το γεγονός ότι είναι και χορτοφάγος.

Στο τελευταίο επεισόδιο του MTV, True Life, με τον τίτλο «έχω εμμονή με το να μείνω νέα», η Σανέλ αποκάλυψε τους μεγαλύτερους φόβους της: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να γεράσω, να βγάλω ρυτίδες και να κρεμάσει το δέρμα μου. Για να το αποτρέψω αυτό θα κάνω ότι χρειάζεται», ανέφερε.

Η νεαρή, δικαιολόγησε τη πράξη της, λέγοντας ότι η μέθοδος αυτή, ακολουθείτο πριν από εκατοντάδες χρόνια και πως είχε αποτέλεσμα.

Η ίδια, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει αρχίσει και δείχνει σημάδια γήρανσης τα οποία είναι πεπεισμένη ότι θα βάλουν φρένο στην καριέρα της.

Όπως αποκάλυψε, ότι παίρνει το αίμα από έναν κρεοπώλη, ακολούθως το ρίχνει στη μπανιέρα όπου βυθίζεται μέσα σε αυτή φορώντας μόνο τα εσώρουχά της. «Ακόμη και οι πιο δύσκολες περιοχές του σώματος, όπως οι αγκώνες γίνονται μαλακοί και αυτό οφείλεται στο αίμα», σημειώνει.