Ο John είναι ένας μεσήλικας, διαζευγμένος άντρας, ο οποίος πληρώνεται για να κάνει σεξ με ιερόδουλες! Ο 60χρονος είναι ένα από τους δεκάδες ιδιωτικούς πράκτορες στην Αυστραλία, που η δουλειά του είναι να εμφανίζεται ως τακτικός πελάτης σε πορνεία προκειμένου να ξεσκεπάζει την παράνομη εργασία.

«Είμαι σίγουρος ότι πολλοί τύποι ζηλεύουν τον τρόπο με τον οποίο κερδίζω χρήματα», λέει στην ιστοσελίδα της Αυστραλίας, news.com.eu ενώ ερωτηθείς αν ήταν ένα καλό συνταξιοδοτικό μπόνους απαντά με αφοπλιστική άνεση: «Ω, σίγουρα!».

Η εργασία του είναι πολύτιμη γιατί οι αρχές δεν έχουν εύκολη πρόσβαση παρά μόνο μέσω δικαστικής εντολής, έτσι είναι δύσκολο να επέμβουν σε οίκους ανοχής που πλασάρονται συνήθως ως αίθουσες μασάζ. Εδώ έρχεται να παρέμβει ο John. Δουλειά του είναι να παρέχει στις αρχές τις κατάλληλες πληροφορίες, δίνοντας ονόματα και εν γένει όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται.

«Η αναφορά που συμπληρώνω, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο δικαστήριο οπότε πρέπει να είναι ακριβής και λεπτομερείς. Δεν είναι κάτι που συμπληρώνεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά», λέει.

Φυσικά τα στοιχεία του και η φωτογραφία του δεν αποκαλύπτονται, ενώ όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, οι αρχές προσλαμβάνουν παρόμοιους πράκτορες του σέξ- επιλέγουν κυρίως ελεύθερους (για ευνόητους λόγους).

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.