Μπροστά σε μία απίστευτη κομπίνα βρέθηκε η οικογένεια μιας κοπέλας στην Αυστραλία η οποία είχε καταφέρει να κοροϊδέψει ακόμα και την ίδια της μητέρα για να τους φάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Προσποιήθηκε ότι είχε μια σπάνια μορφή καρκίνου για να αποκομίσει περίπου 50.000 ευρώ σε οφέλη χρησιμοποιώντας πλαστά ιατρικά έγγραφα.

Η Χάνα Ντίκινσον, 28 ετών, είπε ακόμη και στη μητέρα της ότι «είχε τρεις μήνες ζωής». Είχε καταφέρει να κοροϊδέψει και τις αρχές παίρνοντας και σύνταξη αναπηρίας, ενώ σύμφωνα με τις αρχές εξαπάτησε επίσης τα αγαπημένα της πρόσωπα καθώς υπέκλεψε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η απατεώνας, από την Αυστραλία, έζησε μέσα στο ψέμα για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, αντλώντας 54.000 δολάρια Αυστραλίας (κοντά στα 34.000 ευρώ) από τα μέλη της οικογένειάς της και 22.000 δολάρια (14.000 ευρώ) από τους φίλους της για μια υποτιθέμενη θεραπεία. Τα χρήματα τα έφαγε για να χρηματοδοτήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής της και για ταξίδια στο εξωτερικό.

Πώς ξεκίνησε «το τελευταίο της ταξίδι» ως «καρκικοπαθής»

Η Ντίκινσον ξεκίνησε το πονηρό της σχέδιο το 2013, όταν είπε στην οικογένειά της ότι είχε διαγνωστεί με λειομυοσάρκωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου που επηρεάζει τους ιστούς των λείων μυών. Είπε ακόμη ψέματα στη μητέρα της, η οποία το 2014 είπε στο Services Australia ότι η κόρη της είχε μόνο τρεις μήνες ζωής.

Melbourne cancer conwoman Hanna Dickenson jailed for eight months

A serial conwoman, who faked having cancer to get cash and spend it on luxury holidays, has been jailed.Friends and family gave the 26-year-old thousands of dollars to help beat her fake illness.More: 7news.link/3fXDMKD#7NEWS

Posted by 7NEWS Sydney on Monday, June 22, 2020

Για να κάνει την απάτη της να φαίνεται αληθινή, η 28χρονη προσκόμισε πλαστά ιατρικά έγγραφα που φέρονται να είναι από γιατρούς και χειρουργούς. Η οικογένειά της και οι φίλοι της συγκέντρωσαν ακόμη και 22.000 λίρες για θεραπεία, καθώς είπε στους φίλους της ότι θα ξεκινούσε χημειοθεραπεία και έψαχνε επιλογές στο εξωτερικό.

Αλλά το 2018 τα ψέματα της Ντίνκισον κατέρρευσαν και τον περασμένο Νοέμβριο της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών-αλλά το δικαστήριο διέταξε να εκτίσει μόνο 12 μήνες.

Τώρα της επιβλήθηκε ποινή επιπλέον 4 μηνών από το Ειρηνοδικείο της Μελβούρνης, αφού συνελήφθη για άλλη μία απάτη.

Cancer conwoman Hannah Dickinson handed more jail time

A serial conwoman has been slapped with more jail time for pretending she had cancer to claim disability payments. 27-year-old Hannah Dickinson was handed a two-and-a-half-year sentence for what the judge called her 'disgraceful lies.' Read more: https://7news.link/3nOm1Ba #HannahDickinson #7NEWS

Posted by 7NEWS Sydney on Tuesday, November 24, 2020

Η Dickinson παραδέχτηκε την ενοχή της για την παραποίηση ψευδών εγγράφων, αφού πλαστογράφησε μια ψεύτικη επιστολή από την διευθύντριά της στην υπηρεσία υποστήριξης αναπηρίας HenderCare για να την χρησιμοποιήσει στο δικαστήριο.

Η διευθύντρια δεν είχε ιδέα ότι το έγγραφο με το όνομά της χρησιμοποιήθηκε σε ένσταση δικαστηρίου αφού η Ντίκινσον πιάστηκε να προσποιείται ότι ήταν κάποιος άλλος για να εξασφαλίσει δάνειο αυτοκινήτου.