Όσοι έχουμε κατοικίδια ζώα σίγουρα μας έχει απασχολήσει το τι κάνουν όταν εμείς λείπουμε από το σπίτι. Αν είναι λυπημένα ή αν κάνουν τρέλες. Τις περισσότερες φορές, ειδικά αν κάποιος ζει με μία γάτα, ξέρει ότι κοιμούνται. Άλλες φορές γιατί βαριούνται και άλλες φορές γιατί απλά… είναι γάτες. Αλλά ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι γίνεται εν τη απουσία μας.

Μια χρήστης του TikTok λοιπόν, η Άσλει Γκέιλα, έστησε το τηλέφωνό της ως κάμερα ασφαλείας για κατοικίδια ζώα για να δει πώς αντέδρασε το γατάκι της όταν έφυγε από το σπίτι. Και όταν είδε τι συνέβη η «καρδιά της έλιωσε».

Στο κλιπ, που ανέβασε στο TikTok η γάτα της κάθεται στο πάτωμα μπροστά από την κάμερα και την παρακολουθεί να βγαίνει από την εξώπορτα. Το μικρό γατάκι τότε νιαουρίζει και κλαίει και κάθεται και παρακολουθεί την πόρτα. Περιφέρεται λίγο, αλλά συνεχίζει να επιστρέφει για να κοιτάξει την πόρτα.

Πάνω από 370.000 views στο γλυκό βίντεο

Στο κείμενο που εμφανίζεται στην οθόνη, η TikToker γράφει: «Άφησα την εγγραφή του τηλεφώνου μου για να δω πώς αντιδρά το γατάκι μου όταν φεύγω. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν θέλω να την αφήσω ξανά. Αυτό το κλάμα… κάθεται και περιμένει».

Ο Ashleigh ανέβασε το κλιπ με τη λεζάντα: «Η καρδιά μου έλιωσε όταν το είδα αυτό».

Έκτοτε το β΄ντεο το έχουν παρακολουθηθεί πάνω από 373.000 φορές και έχει λάβει χιλιάδες σχόλια ενώ ο αριθμός αυτός ανεβαίνει καθημερινά.

Ένα άτομο είπε: «Φοβάμαι πολύ να το δοκιμάσω γιατί θα πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου»

«Μας ραγίζουν την καρδιά, έτσι δεν είναι», είπε ένα άλλο άτομο.

Ένας τρίτος χρήστης μοιράστηκε: «Και γι ‘αυτό δεν μπορώ να έχω γάτα τώρα, φεύγω από το σπίτι στις 6 το πρωί και επιστρέφω στις 18:20. Θα ανησυχούσα τόσο πολύ που θα ήταν μόνοι όλη την ημέρα»

Κάποιος άλλος έγραψε: «Ο φίλος μου το έκανε αυτό με το σκυλί του, κάθισε στην πόρτα για οκτώ ώρες. Τώρα πηγαίνει και στη δουλειά μαζί του».