Μια έκπληξη περίμενε τους αστυνομικούς στο γραφείο του σερίφη στη Φλόριντα των ΗΠΑ την περασμένη Πέμπτη, όταν ένας άντρας μπήκε και ομολόγησε ότι στραγγάλισε μια γυναίκα περισσότερα από 10 χρόνια πριν. Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς, «δεν μπορούσε να ζήσει με τις τύψεις».

Ο 43χρονος Benjamin Moulton είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη Nicole Scott το 2011 στη διάρκεια μιας έκρηξης οργής, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Manatee.

«Είπε στους ντετέκτιβ ότι από τότε “είχε βρει τον Ιεχωβά και δεν μπορούσε πλέον να ζει με τις τύψεις”», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Moulton φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς λεπτομέρειες για τον θάνατο της γυναίκας, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Οι κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να μπαίνει στο γραφείο του σερίφη, αφού πρώτα είχε κατέβει από το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου. Στα χέρια του κρατούσε κάτι που έμοιαζε με καφέ. Ξαναβγαίνει έξω συνοδευόμενος από έναν αστυνομικό.

«Σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει έτσι»

Ο εκπρόσωπος του γραφείου τους σερίφη Randy Warren δήλωσε στο κανάλι Fox 13 πως «σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει με αυτόν τον τρόπο».

Ένας άντρας βρήκε νεκρή την 29χρονη Scott σε μια δασώδη περιοχή κοντά σε μια λεωφόρο στην κομητεία Manatee. Ήταν μερικώς ντυμένη και είχε τραύματα στο πρόσωπο. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχε στραγγαλιστεί, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Οι Αρχές, οι οποίες διαπίστωσαν ότι το πτώμα της είχε πεταχτεί στο σημείο τρεις ημέρες πριν μίλησαν την εποχή εκείνη με τον Moulton σε σχέση με το έγκλημα, δεν τον συνέλαβαν όμως ποτέ ούτε τον συνέδεσαν άμεσα με το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν έναν «ξεκάθαρα ύποπτο» σε αυτή την υπόθεση.

Ο Moulton βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με κατηγορίες για δολοφονία.