Αστυνομικίνες θα υποβάλλονται σε επώδυνα τεστ παρθενίας

«Φοβόμουν ότι μετά το τεστ, δεν θα ήμουν πλέον παρθένα»


ΚΟΣΜΟΣ
16:03
18/11/2014
Αστυνομικίνες θα υποβάλλονται σε επώδυνα τεστ παρθενίας
4
loading

Όσες γυναίκες επιθυμούν να ενταχθούν στην αστυνομία της Ινδονησίας είναι υποχρεωμένες να υποβάλλονται σε τεστ παρθενίας. Όπως περιγράφεται , τα συγκεκριμένα αυτά τεστ αγνότητας, είναι «επώδυνα και τραυματικά».

Αν και αξιωματικοί της αστυνομίας επιμένουν ότι η πρακτική αυτή έχει καταργηθεί, εντούτοις σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Right Watch-HRW), δεκάδες αστυνομικίνες έχουν υποβληθεί στο ταπεινωτικό αυτό τεστ εντός του 2014.

Η Nisha Varia, που εργάζεται για λογαριασμό του HRW, ανέφερε, σύμφωνα με το Time, ότι η πρακτική αυτή εξευτελίζει τις γυναίκες και κάλεσε τις αρχές να την καταργήσουν άμεσα.

«Φοβόμουν ότι μετά το τεστ, δεν θα ήμουν πλέον παρθένα», λέει μια 24χρονη αστυνομικός «πραγματικά είναι απίστευτα επώδυνη. Μια φίλη μου μάλιστα λιποθύμησε γιατί πονάει, πονάει πολύ».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar n1K0SsT

  Η υπέροχη κουλτούρα και πολιτισμός των μουσουλμανικών κοινωνιών του εικοστού πρώτου αιώνα. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε επειγόντως μερικές δεκάδες εκατομμύρια ακόμα τέτοιους στη χώρα μας για να μη στεναχωριούνται οι ανοργασμικοί πολυπολιτισμικοί.

 2. avatar Θάνος

  Που κάνω αίτηση για ελεγκτής ;

 3. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. avatar Αθάνατα ΜΜΕ

  Ουστ ζώα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει