Βρήκε στο κινητό τηλέφωνο του συζύγου της παλιές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται με «μια άλλη γυναίκα» να κάνει σεξ. Η ζήλια τύφλωσε τη γυναίκα από το Μεξικό, η οποία μαχαίρωσε τον άντρα της. Αυτό που δεν είχε συνειδητοποιήσει πως «η άλλη γυναίκα» ήταν η ίδια χρόνια πριν.

Η γυναίκα, που ονομάζεται «Leonora R», σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι για να ερευνήσουν καταγγελία για ενδοοικογενειακό καβγά.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον σύζυγό της, που κατονομάζεται ως «Juan N», μαχαιρωμένο πολλές φορές στα πόδια και στα χέρια.

Τη βίαιη επίθεση φέρεται να προκάλεσε το γεγονός ότι η Leonora βρήκε φωτογραφίες στο τηλέφωνο του Juan, στις οποίες φαινόταν να κάνει σεξ με κάποια.

Χωρίς να του δώσει χρόνο για να εξηγήσει τι είχε συμβεί, η γυναίκα φέρεται να άρχισε να τον μαχαιρώνει ξανά και ξανά, βρίζοντάς τον, σύμφωνα με τη Daily Mai;.

Τελικά ο Juan κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει το μαχαίρι από τα χέρια της και να τη ρωτήσει σε ποιες φωτογραφίες αναφέρεται. Τότε της εξήγησε πως στις φωτογραφίες είναι η ίδια πριν από χρόνια, όταν δεν ήταν ακόμη παντρεμένοι.

Η Leonora δεν αναγνώρισε αρχικά τον εαυτό της λόγω του νεαρού της ηλικίας της στις φωτογραφίες, όπου ήταν πολύ πιο αδύνατη και βαμμένη, αναφέρει το Dossier Politico.

Ο Juan είπε στην αστυνομία πως εξήγησε στη γυναίκα του ότι είχε βρει πρόσφατα τις εικόνες σε ένα παλιό email και τις είχε σώσει στο κινητό. Τελικά η γυναίκα συνειδητοποίησε πως ήταν όντως η ίδια στις φωτογραφίες.

Η Leonora συνελήφθη και παραμένει κρατούμενη, αναμένοντας να της απαγγελθούν κατηγορίες. Ο άντρας της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου, χωρίς πάντως τα τραύματά του να απειλούν τη ζωή του.