Τη φρίκη έζησαν ένα μοντέλο του Instagram και ο μικρός γιος της όταν ληστές με μαχαίρια εισέβαλαν στο σπίτι τους στο Χονγκ Κονγκ. Είχαν προηγηθεί οι αναρτήσεις φωτογραφιών στα social media με ακριβά ρούχα και αξεσουάρ, οι οποίες θεωρείται πως τράβηξαν το ενδιαφέρον των δραστών.

Η 25χρονη So Mei-yan είπε ότι ληστές μπήκαν στο πολυτελές διαμέρισμά της την περασμένη Τετάρτη και, σύμφωνα με την αστυνομία, δέκα τσάντες, επτά ρολόγια, ένα λάποτοπ και δύο κινητά, αξίας 400.000λιρών κλάπηκαν, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

H influencer ανέφερε για την περιπέτειά της πως ήταν ξύπνια στο δωμάτιό της όταν άκουσε φασαρία στο σαλόνι της. «Όταν βγήκα από το υπνοδωμάτιο για να τσεκάρω, τρεις άντρες ήταν ήδη στο διαμέρισμά μου», είπε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι οι άντρες, που φορούσαν σκουφιά και μαύρες μάσκες, είχαν μαχαίρια και σημείωσε: «Όταν χτύπησε το κουδούνι, η οικιακή βοηθός άνοιξε την πόρτα και οι τρεις άντρες μπήκαν μέσα γρήγορα».

Περιγράφοντας όσα έγιναν, η 25χρονη με τους 80.000 followers στο Instagram, σημείωσε πως την έδεσαν με ταινία μαζί με το μωρό της και τη νταντά. Ένας από τους άντρες «έτριβε με δύναμη το μέτωπο του γιου της» προτού ψάξουν όλοι το σπίτι και αρπάξουν όσα πολύτιμα βρήκαν.

«Ένας από αυτούς επέστρεψε και μου τράβηξε τα μαλλιά, ρωτώντας πού έχω τα λεφτά», συνέχισε. Η ίδια υποστηρίζει ότι ένας από τους άντρες τη χτύπησε όταν τους είπε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στο σπίτι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις άντρες είχαν προσπαθήσει να μπουν στο διαμέρισμα και την προηγούμενη ημέρα παριστάνοντας τους σεκιουριτάδες.