Η 80χρονη Βρετανή Iris Jones άφησε άναυδους τους τηλεθεατές του πρωινού τηλεοπτικού μαγκαζίνο «This Morning» περιγράφοντας όσα κάνει στο κρεβάτι με τον 35χρονο αιγύπτιο εραστή της, Mohamed Ahmed Ibriham, ο οποίος πλέον είναι σύζυγός της.

Ο έρωτάς τους αναπτύχθηκε στα κοινωνικά μέσα και εκείνη πήγε να τον βρει πέρυσι στην Αίγυπτο, όπου έζησαν τρυφερές στιγμές.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν πριν από μερικούς μήνες στη βρετανική εκπομπή για να μιλήσουν για το πάθος και τη σεξουαλική παραφορά τους, χαρίζοντας εικόνες ακόμα και από την εντελώς προσωπική τους ζωή.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Al-Watan, το ζευγάρι παντρεύτηκε προσφάτως και ο Mohamed δήλωσε: «Δεν θέλω την υπηκοότητα ούτε κυνηγάω τα λεφτά της, είμαι άνετος με όσα έχω και εργάζομαι, είμαι ικανοποιημένος με τα λεφτά μου».

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, ο γάμος έγινε στην Αίγυπτο και πιστεύεται πως η ηλικιωμένη μεταστράφηκε στον ισλαμισμό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μάλιστα πέρυσι το καλοκαίρι σε ομάδα του Facebook περί αθεΐας. Εκείνος εκδήλωσε πρώτος τον έρωτά του για την Iris, η οποία πήγε και τον βρήκε στο Κάιρο τον περασμένο Νοέμβριο.

Μιλώντας πρόσφατα στην «Daily Mail», ο Mohamed αποκάλυψε για τη συνάντηση: «Ήμουν πολύ αμήχανος, αλλά την πρώτη στιγμή που την είδα ήξερα ότι είναι πραγματικός έρωτας. Είμαι πολύ τυχερός άντρας που βρήκα μια τέτοια γυναίκα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Mohamed παραιτήθηκε από τη δουλειά του όταν η Iris μετακόμισε στο Κάιρο. Μέχρι τότε ζούσε με τους γονείς του και τα τρία μικρότερα αδέρφια του.

Όσο για την Iris, ζει σε ένα σπίτι 240.000 ευρώ και την περνά με σύνταξη 880 ευρώ και κάποια επιδόματα αναπηρίας. Έχει χωρίσει από τον πρώην άντρα της εδώ και 40 χρόνια.

«Δεν με νοιάζει πού θα ζήσουμε ή πόσο πλούσια ή φτωχή είναι, θέλω απλώς να είμαι με την Iris. Εκείνη θα πάρει την απόφαση σε ποια χώρα θα ζήσουμε, είτε στη Βρετανία είτε στην Αίγυπτο. Ο κόσμος πιστεύει πως είμαι μαζί της για όλους τους λάθος λόγους».

Εκείνη είχε πει στο «This Morning»: «Η πρώτη νύχτα ήταν αρκετά δύσκολη. Κανείς δεν με είχε πλησιάσει για 35 χρόνια. Νόμιζα πως ήμουν ξανά παρθένα»…