Ένα ψυγείο τοποθέτησε έξω από το σπίτι του ένας κάτοικος της πόλης Hail στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα για καλό σκοπό. Κάλεσε τους γείτονές του να το γεμίσουν με τρόφιμα, εξηγώντας πως όλα θα παραδοθούν στους φτωχούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Gulf News, στόχος του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη απαλλάσσοντάς τους από την ανάγκη να τη ζητήσουν οι ίδιοι.

Η ιστορία έγινε γνωστή, σύμφωνα με το BBC, όταν ο μουσουλμάνος κληρικός Sheikh Mohamad al-Arefe εξέφρασε την επιδοκιμασία του για την κίνηση αυτή. «Πάντα έλεγα πως οι κάτοικοι της Hail είναι γενναιόδωροι. Ένας άνδρας βάζει ένα ψυγείο έξω από το σπίτι του για να συγκεντρώσει φαγητό, μια έμμεση κίνηση βοήθειας προς εκείνους που το έχουν ανάγκη. Σε αγαπώ Hail», έγραψε στο Twitter.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Akhbar 24, ο εν λόγω κληρικός έχει 8,6 εκατ. followers και το σχόλιό του αναδημοσιεύτηκε 5.000 φορές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.