Να δοθούν στη δημοσιότητα τα έγγραφα της έρευνας για τα καθηλωμένα Boeing 737 MAX ζητούν οι Δημοκρατικοί

Τι απαντά η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας


ΚΟΣΜΟΣ
14:00
02/10/2020
Να δοθούν στη δημοσιότητα τα έγγραφα της έρευνας για τα καθηλωμένα Boeing 737 MAX ζητούν οι Δημοκρατικοί
1
loading

Να δημοσιοποιήσει τα έγγραφα που σχετίζονται με τη 18μηνη έρευνα της κυβέρνησης, αναφορικά με τα καθηλωμένα αεροσκάφη Boeing 737 MAX παρότρυναν την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) δύο ηγετικά στελέχη των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Οι βουλευτές Πίτερ ΝτεΦάζιο, πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Υποδομών και Ρικ Λάρσεν, ηγέτης της υπό-επιτροπής για την πολιτική αεροπορία, δήλωσαν ότι η FAA δεν πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της, για την επιστροφή του αναφερόμενου αεροσκάφους στην εμπορική χρήση, πριν προχωρήσει στη δημοσιοποίηση «των αξιολογήσεων ασφαλείας των συστημάτων του, της σχετικής ανάλυσης, των εκτιμήσεων σχετικά με τους χρόνους αντίδρασης των πιλότων, αλλά και σημαντικών στοιχείων από τις (πτητικές) δοκιμές, αναφορικά με την ασφάλεια του αεροσκάφους».

Η Boeing, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αρνήθηκε να σχολιάσει το συμβάν.

Η FAA ανακοίνωσε ότι θα απαντήσει απευθείας στους βουλευτές. Η τήρηση στάσης «πλήρους διαφάνειας, θα είναι το πρώτο από αρκετά βήματα προς το στόχο ανάκτησης από την FAA, της εμπιστοσύνης του επιβατικού κοινού των αεροσκαφών» όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    Σε ποιους αναφέρεσαι αρθρογράφε? για ποια χώρα μιλάς? Έλεος πια με τη βλακεία σας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει