Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Αυστραλίας για τον εντοπισμό της 3χρονης Chloe Campbell που εξαφανίστηκε στη διάρκεια της νύχτας μέσα από το σπίτι της, σε μία υπόθεση που θυμίζει σε πολλά σημεία την εξαφάνιση της επίσης 3χρονης Μαντλίν ΜακΚάν μέσα από το σπίτι των γονιών της, στην Πορτογαλία, το 2007.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την εξαφάνιση της 3χρονης, που πιστεύεται πως απήχθη από το σπίτι της στο Childers κοντά στο Κουίνσλαντ, λίγο πριν τις 7 σήμερα το πρωί και σήμανε συναγερμό για απαγωγή παιδιού λίγη ώρα αργότερα.

«Το κορίτσι φορά κίτρινο παντελόνι με καρδιές και μπλούζα με πεταλούδες και μέλισσες. Είναι πιθανό να κρατά μαζί της ένα μπλε λούτρινο αρκουδάκι και μια γκρι κουβέρτα», αναφέρει το μήνυμα.

Αστυνομικοί και εθελοντές με τη συνδρομή και ελικοπτέρων «χτενίζουν» το Childers πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι, ενημερώνοντας για την εξαφάνιση και ρωτώντας για τη μικρή Chloe.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το παράθυρο στο δωμάτιο του κοριτσιού ήταν ανοιχτό. «Οι γονείς έβαλαν τα παιδιά για ύπνο χθες βράδυ και κοιμήθηκαν και οι ίδιοι. Το πρωί που ξύπνησαν, η Chloe δεν ήταν στο κρεβάτι της», περιέγραψε φίλος της οικογένειας, ενώ στην οροφή του αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι υπάρχει ένα αποτύπωμα σαν κάποιος να πάτησε για να φτάσει στο παράθυρο της μικρής.

Δείτε τις φωτογραφίες