Δεν πρόκειται για το γύρισμα κάποιας ταινίας θρίλερ, αλλά για ένα πραγματικό περιστατικό όπου ένας άνθρωπος βγήκε από τον τάφο του ζωντανός!

Το περιστατικό συνέβη στο νεκροταφείο του Ferraz de Vasconcelos που βρίσκεται κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας όπου μια γυναίκα άκουσε θόρυβο μέσα από ένα τάφο και λίγο αργότερα ένας άνθρωπος έβγαινε ζωντανός με την βοήθεια των όσων βρίσκονταν εκεί.

«Τρομοκρατήθηκα και μόνο στην εικόνα να βλέπω κάποιον να βγαίνει από τον τάφο του», ανέφερε η γυναίκα που πρώτη άκουσε τους θορύβους δίπλα από τον τάφο των μελών της οικογένειάς της.

Αυτό που την τρόμαξε περισσότερο ήταν όταν παρατήρησε κίνηση στο έδαφος και αμέσως μετά το κεφάλι του άνδρα να εμφανίζεται και τα δυο του χέρια να κινούνται στον αέρα και να προσπαθούν να απομακρύνουν τα χώματα.

Αμέσως η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και στο σημείο έφτασαν όσοι βρίσκονταν στο νεκροταφείο βοηθώντας τον άνδρα να βγει από τον τάφο του και δίνοντάς τους τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τα Μέσα το παράδοξο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα και οι εικόνες του βίντεο δημοσιεύτηκαν από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι «Record» και έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν πως πρόκειται για έναν πρώην εργάτη του Δήμου που βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Από τους υπεύθυνους του νεκροταφείου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι καθώς και το ποιοι έθαψαν ζωντανό τον άτυχο άνδρα…