Αθώος υποστηρίζει ότι είναι ο ομογενής Στιβ Κωνσταντίνου, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της ιερόδουλης Τζοάνας Μάρτιν γνωστής ως «Jazzy O» , παρά τα στοιχεία που κατατίθενται εναντίον του στη δίκη.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο ο Κωνσταντίνου υποστήριξε πως η Μάρτιν «αυτοστραγγαλίστηκε» κατά τη διάρκεια μιας «ακραίας» ερωτικής πράξης που είχαν. Πρόσθεσε επίσης ότι και στο παρελθόν είχαν δοκιμάσει ακραίο και σαδομαζοχιστικό έρωτα.

Ο δημόσιος κατήγορος, ωστόσο, υποστήριξε πως ο Κωνσταντίνου την σκότωσε επειδή της όφειλε 8.500 δολάρια. Και αφού την στραγγάλισε, είπε, της αφαίρεσε ένα κόσμημα το οποίο πώλησε σε ενεχυροδανειστήριο και στη συνέχεια έδεσε το πτώμα της και το πέταξε σε δρόμο του Πορτ Μέλμπουρν.

Αναφέρθηκε ακόμα ότι το τελευταίο τηλεφώνημα του θύματος έγινε προς τον Κωνσταντίνου, ότι το αυτοκίνητό του «πέρασε» από τον τόπο του εγκλήματος και ότι ο ίδιος υπέπεσε σε αντιφάσεις και είπε πολλά ψέματα στην αστυνομία κατά τις καταθέσεις του.

Η δίκη του συνεχίζεται.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.