Από ‘δω η γυναίκα μου κι από ‘δω η… δεύτερή μου γυναίκα

Άνδρας με δύο συζύγους και έξι παιδιά!


ΚΟΣΜΟΣ
12:50
26/07/2013
Από 'δω η γυναίκα μου κι από 'δω η... δεύτερή μου γυναίκα
2
loading

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης βρίσκεται ένας 48χρονος Βρετανός ο οποίος ήταν δίγαμος και μάλιστα είχε μία σύζυγο στη Βρετανία και μία στην Κίνα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με την Daily Mail, όταν η σύζυγος από τη Βρετανία βρήκε στον υπολογιστή του κάποιες φωτογραφίες του σε προσωπικές στιγμές με την Κινέζα σύζυγο, καθώς επίσης και φωτογραφίες από το γάμο τους.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επιχειρηματίας, που αναφέρεται ως «Frank», αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να περάσει δύο χρόνια σε κινεζική φυλακή εφόσον καταδικαστεί από δικαστήριο της πόλης Guangzhou στα νοτιοανατολικά της Κίνας.

Ο 48χρονος φαίνεται πως σχετίστηκε στην Κίνα με μία γυναίκα, που αναφέρεται από τον τοπικό Τύπο ως Luo Ting, όταν έφτασε στη χώρα το 2005.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Global Times, παντρεύτηκαν και απέκτησαν δύο παιδιά.

Αλλά ο άνδρας είχε, πίσω στη Βρετανία, όχι μόνο μία σύζυγο αλλά και τέσσερα παιδιά!

Η Βρετανίδα σύζυγός του, ανακάλυψε την ύπαρξη της δεύτερης συζύγου όταν βρήκε φωτογραφίες του άνδρα της με την Kινέζα σύζυγο στον υπολογιστή του.

Τότε η γυναίκα ταξίδεψε στην Κίνα και κατήγγειλε στις αρχές τον άνδρα της για δίγαμο. Αργότερα ανακάλεσε την καταγγελία της αλλά οι κινεζικές αρχές δεν έκαναν πίσω και τον συνέλαβαν.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται το Σεπτέμβριο.

Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης είναι και η Κινέζα σύζυγός του εάν αποδειχθεί πως γνώριζε πως ο άνδρας της ήταν ήδη παντρεμένος.

Την υπόθεση επιβεβαίωσε η Βρετανική Πρεσβεία στο Πεκίνο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Γκιοζης Καρας

    Ολοκληρη Ευρωπη,
    στην Κινα πηγε..?!

  2. avatar fskla

    Εδω ο κόσμος χάνεται....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει