Έπεσε σε κώμα τρώγοντας 413 μπισκότα!

Κατανάλωσε 62.000 θερμίδες


ΚΟΣΜΟΣ
14:49
24/06/2013
Έπεσε σε κώμα τρώγοντας 413 μπισκότα!
3
loading

Στην υπερβολική κατανάλωση βουτύρου αποδίδεται η κατάσταση του food writer Kevin Shalin, ο οποίος έπεσε σε κώμα μετά την κατανάλωση 413 αλμυρών μπισκότων. Ο Shalin, γνωστός επίσης ως «The Mighty Rib» κατέρρευσε και άρχισε να έχει σπασμούς μέσα σε αμερικανικό εστιατόριο. Όταν πια ο οργανισμός του δεν άντεχε άλλο είχε ήδη καταναλώσει 62.000 θερμίδες.

Είχε στόχο να σπάσει το ρεκόρ κατανάλωσης μπισκότων στο εστιατόριο «Red Lobster» στο Arkansas που ήταν 415, αλλά ζαλίστηκε και έχασε τον προσανατολισμό του μόλις δύο μπισκότα πριν πιάσει την πρωτιά.

Μεταφέρθηκε άμεσα σε κοντινό νοσοκομείο όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, έβγαλαν περισσότερα από 7,5 λίτρα βούτυρο από τον οργανισμό του!

Οι γιατροί πιστεύουν πως αυτή η ποσότητα βουτύρου- που ισοδυναμεί με περίπου 51 συσκευασίες!- εμπόδιζε τη μεταφορά των μηνυμάτων από τον εγκέφαλό του, με αποτέλεσμα τους σπασμούς.

Οι αυτόπτες μάρτυρες τον ικέτευαν να σταματήσει αλλά εκείνος δεν ήθελε γιατί, όπως έλεγε, «ήταν το πιο υπέροχο πράγμα που είχε ποτέ βάλει στο στόμα του».


Τ
α αλμυρά μπισκότα- σήμα κατατεθέν του εστιατορίου είναι Cheddar Bay Biscuits και προσφέρονται δωρεάν με κάθε γεύμα χωρίς περιορισμό. Μόνος περιορισμός είναι οι περίπου 150 θερμίδες που έχει το καθένα.

Αφού είχε φάει τριάντα ρώτησε τον διευθυντή ποιο ήταν το ρεκόρ με τα περισσότερα μπισκότα που είχε κάποιος φάει.

Όταν έμαθε είπε ‘μπορώ να καταφέρω 415 μπισκότα’ και άρχισε να τα καταβροχθίζει.

Άρχισε να ζαλίζεται στα 412 αλλά συνέχισε και στα 413 έπεσε από την καρέκλα του…

Παρά την κατάστασή του οι γιατροί εκτιμούν πως θα αναρρώσει πλήρως.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Βασίλειος ο Β’

    Πάντα πρέπει να σταματάς στα 412 .

  2. avatar Nick

    ρε παιδιά... εγω ούτε χάι δε μπορω να φάω τόσα... λίγο μυαλό

  3. avatar Kats

    Αμερικανάκι!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει