Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αναμένεται να προσαχθεί ο 35χρονος καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία καταχώρησης της υπόθεσης και παραπομπής της σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στη Λευκωσία.

Το 8ο διάταγμα προσωποκράτησης του 35χρονου εκπνέει σήμερα και μετά από δυο μήνες ερευνών η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λευκωσίας έχει συμπληρώσει τον ογκωδέστατο ποινικό φάκελο της πολύκροτης υπόθεσης με όλα τα στοιχεία τα οποία συνδέουν τον ύποπτο με τις επτά υποθέσεις φόνων γυναικών και παιδιών.

Ο 35χρονος κατόπιν της ομολογίας του αλλά και της ανεύρεσης των σορών των θυμάτων, θα είναι ο πρώτος κατηγορούμενος στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου που θα έρθει αντιμέτωπος με επτά φορές ισόβια, την μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το philenews.com.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη ποινή  που επιβλήθηκε μέχρι στιγμής ήταν πέντε φορές ισόβια και αφορούσε τους δράστες του πενταπλού φονικού που διαπράχθηκε στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2012.