Οι άνθρωποι θα έχουν πάντα τις απόψεις τους, κάτι που δεν απασχολεί ούτε την Julia Zelg ούτε τη σύντροφό της Eileen de Freest στη σχέση που διατηρούν με 37 χρόνια διαφορά.

Παρά το ηλικιακό χάσμα, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν πρόσφατα και η 24χρονη YouTuber ανεβάζει μάλιστα πολλά επεισόδια της κοινής τους ζωής στο κανάλι της. Ακόμα και τη γνωριμία της καλής της με τη μαμά της, που έχουν τα ίδια χρόνια πάνω κάτω.

Η Julia λέει πως πέφτουν βροχή τα μηνύματα μίσους για τη σχέση τους, ισχυρίζεται όμως πως η κριτική του κόσμου «δεν έχει σχεδόν κανέναν αντίκτυπο» στον θυελλώδη δεσμό. Εκείνη είναι YouTuber και η Eileen πολιτικός σχολιαστής στο ραδιόφωνο του BBC. Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν στις σελίδες της δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών Tinder και το μόνο που απασχολεί την 24χρονη, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Metro», είναι το γεγονός πως θα ζήσει ενδεχομένως περισσότερο από την Eileen, χάνοντάς τη κάπου στην πορεία, «ξέρουμε και αποδεχόμαστε αυτή την πραγματικότητα».

«Είμαστε μαζί επειδή αγαπιόμαστε και όχι ως εμμονή με κάποιο ηλικιακό φετίχ. Η διαφορά στις ηλικίες μας δεν παίζει κανέναν ρόλο στη σχέση μας». Η νεαρή Βραζιλιάνα παρουσίασε τη σύντροφό της στους συνδρομητές του καναλιού της, σπεύδοντας να σημειώσει: «Είναι η αδελφή ψυχή μου. Προγραμμάτιζα να απολαύσω την εργένικη ζωή μου και να κάνω ό,τι θέλω και τέτοια πράγματα, αλλά κάνοντάς τα αυτά τη γνώρισα στην πορεία και την ερωτεύτηκα».

Όπως μεταδίδει μάλιστα η «Mirror», το ζευγάρι άρχισε να συζεί σε λιγότερο από έναν μήνα σε νέο σπίτι στο Λονδίνο και πήραν και μια ψιψίνα: «Έχουμε την καλή τύχη να έχουμε έναν εξαιρετικά δυνατό δεσμό και έλξη μεταξύ μας, με τρόπο που δεν είχα ζήσει ποτέ μου. Παρά το γεγονός ότι καμιά μας δεν είναι θρησκευόμενη, νιώθουμε και οι δυο ευλογημένες που βρήκαμε η μία την άλλη»…