Το Boeing 737 που κατέπεσε στην Ινδονησία είχε εμφανίσει ξανά τεχνικό πρόβλημα

Ο επικεφαλής της εταιρίας αρνήθηκε να διευκρινίσει τη φύση του προβλήματος


ΚΟΣΜΟΣ
9:41
29/10/2018
Το Boeing 737 που κατέπεσε στην Ινδονησία είχε εμφανίσει ξανά τεχνικό πρόβλημα
1
loading

Τεχνικό πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει και σε προηγούμενη πτήση το αεροσκάφος της ιδιωτικής εταιρείας της Ινδονησίας Lion Air με 188 επιβαίνοντες που κατέπεσε σήμερα ανοικτά των ινδονησιακών ακτών λίγο μετά την απογείωσή του, όμως αυτά λύθηκαν βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας.

«Το αεροσκάφος αυτό είχε πετάξει στο παρελθόν από την Ντενπασάρ στην Τσενκαρένγκ (στη Τζακάρτα). Υπήρχε αναφορά για ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο λύθηκε βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας», δήλωσε ο Έντουαρντ Σιράιτ στους δημοσιογράφους, αρνούμενος να διευκρινίσει τη φύση του προβλήματος.

Ο Σιράιτ πρόσθεσε ότι η Lion Aιr διαθέτει 11 αεροσκάφη του ίδιου μοντέλου, Boeing 737 Max 8 και τα υπόλοιπα αεροπλάνα δεν έχουν εμφανίσει αυτό το τεχνικό πρόβλημα. Ο Σιράιτ επεσήμανε ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να καθηλώσει τα υπόλοιπα Boeing 737 του στόλου της, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ploigos

    Θέλω να πιστεύω , ότι επειδή πρόκειται για ένα αεροπλάνο σχετικά νέο ( 1η πτήση Ιαν/2016) , κάποιοι Οργανισμοί που ασχολούνται με την ασφάλεια των πτήσεων , αν κρίνουν απαραίτητο θα καθηλώσουν το στόλο αυτών των αεροπλάνων για έρευνα σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και δεύτερη φορά παρ ότι επιλύθηκε την πρώτη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει