Από σίγουρο θάνατο γλίτωσε μια γυναίκα οδηγός, όταν το αυτοκίνητο της συγκρούστηκε με ένα τρέιλερ που μετέφερε ξύλινους στύλους στην εθνική οδό της Ουάσιγκτον. Οι κορμοί των δέντρων διαπέρασαν ολόκληρο το αυτοκίνητο και έφτασαν μέχρι το οπίσθιο παρμπρίζ.

Λεπτομέρειες σχετικά με την οδηγό δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, εκτός από το ότι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με αρκετά τραύματα. Ως εκ θαύματος, η ζωή της γυναίκας δεν απειλείται και η κατάσταση της θεωρείται σταθερή.

Σύμφωνα με το Komo News, ένα ζευγάρι οδηγούσε το station wagon, το οποίο μετέφερε στο τρέιλερ κορμούς δέντρων – για τη κατασκευή των κλασικών κωνικών σκηνών των Ινδιάνων. Ο οδηγός αναγκάστηκε να επιβραδύνει, όταν ένα φορτηγό είχε ακινητοποιηθεί και εμπόδιζε τη κυκλοφορία στην εθνική οδό.

Για άγνωστους λόγους, η γυναίκα οδηγός δεν μείωσε ταχύτητα και συγκρούστηκε με το τρέιλερ. Η ίδια δεν μπορεί να δώσει περαιτέρω πληροφορίες, καθώς δεν θυμάται το ατύχημα. Είναι η μόνη που τραυματίστηκε από το ατύχημα, ωστόσο δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο.