Ακόμα και οι πιο άπειροι ληστές ξέρουν να επιλέγουν το κατάλληλο καμουφλάζ. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος πίστευε ότι μπορούσε να ληστέψει ένα μαγαζί, φορώντας μονάχα ένα… μποξεράκι στο κεφάλι του!

Αυτό το απίστευτο εγχείρημα κατέγραψε στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ο ιδιόκτητης ενός ψιλικατζίδικου στο Λονδίνο. Ο 42χρονος ληστής, ονόματι Tazviona Bhebe, εισέβαλε στο μαγαζί και απείλησε το πωλητή με ένα μαχαίρι και ένα… εσώρουχο.

Στο βίντεο διαφαίνεται με ευκρίνεια το πρόσωπο του δράστη, ενώ όπως θα παρακολουθήσετε, τα πάντα πήγαν στραβά για τον 42χρονο. Όχι μόνο επέλεξε το χειρότερο καμουφλάζ που θα μπορούσε κανείς να διανοηθεί, όχι μόνο καταγράφηκε το πρόσωπο του στη κάμερα, αλλά ο πωλητής κατάφερε επίσης να τον εξοντώσει με μια διαφημιστική πινακίδα.

Επιπλέον, η κατοικία του ληστή βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο ψιλικατζίδικο, με αποτέλεσμα οι γείτονες του να τον αναγνωρίσουν αμέσως.

Ο 33χρονος πωλητής, ονόματι Hari A Mahalingham, δήλωσε: «Δεν μπορούσα να πιστέψω οτι φορούσε τα εσώρουχα στο κεφάλι του. Ήταν μια άσκοπη μεταμφίεση και τον αναγνώρισα αμέσως. Μου έδειξε το μαχαίρι και μου ζήτησε να του δώσω τα χρήματα. Δεν φοβήθηκα και προσπάθησα να τον μεταπείσω, αλλά δεν με άκουγε».

Ο 42χρονος συνελήφθη και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης, αφού ομολόγησε την ενοχή του.