Ένας νεαρός στο Ντέβον της Μεγάλης Βρετανίας γύρισε από τη δουλειά του του και, θέλοντας να φάει και να χαλαρώσει, σκέφτηκε πως μία κατεψυγμένη πίτσα είναι μία από τις πιο γρήγορες και νόστιμες λύσεις.

Ο 20χρονος Όλι ωστόσο μάλλον θα το ξανασκεφτεί να πάρει κατεψυγμένη πίτσα καθώς όταν άνοιξε το κουτί για να την ψήσει τότε βρέθηκε μπροστά σε ένα άκρως αηδιαστικό θέαμα. Η πίτσα στο εσωτερικό του κουτιού αντί για πεπερόνι είχε δεκάδες ζωντανά σκουλήκια. Ο νεαρός αμέσως τράβηξε βίντεο με τα έντομα να τρώνε το γεύμα του και το πόσταρε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Το βίντεο φυσικά έγινε viral και έφτασε μέχρι τον λογαριασμό της Tesco της εταιρείας που εμπορεύεται τις συγκεκριμένες κατεψυγμένες πίτσες. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό γιατί το κουτί είχε μέσα τόσα πολλά σκουλήκια, αν δηλαδή η πίτσα είχε λήξει ή αν ήταν ζήτημα αποθήκευσης του καταστήματος από το οποίο προμηθεύτηκε το προϊόν ο 20χρονος.

ssksklpi2

Η Tesco τοποθετήθηκε μέσω εκπροσώπου της, λέγοντας πως «το περιστατικό είναι εξαιρετικά σοβαρό και το εξετάζουμε με τη δέουσα προσοχή παρόλο που η διαδικασία συσκευασίας των προϊόντων μας είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας».