Ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής Φιλ Κόλινς ματαίωσε δύο συναυλίες που επρόκειτο να δώσει αυτήν την εβδομάδα στο Λονδίνο αφού χτύπησε στο κεφάλι του, πέφτοντας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο 66χρονος Κόλινς γλίστρησε πηγαίνοντας στην τουαλέτα, το βράδυ της Τετάρτης και χτύπησε το κεφάλι του σε μια καρέκλα, ανέφερε το Live Nation, η εταιρεία που διοργανώνει τις συναυλίες του. Χρειάστηκε να του γίνουν ράμματα κοντά στο μάτι και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση για 24 ώρες.

«Ο Φιλ στέλνει την ειλικρινή συγγνώμη του και τις ευχαριστίες του στους θαυμαστές του. Πέρασε μια φανταστική εβδομάδα, στις πρώτες παραστάσεις που έδωσε έπειτα από δέκα χρόνια και δεν βρίσκει λόγια για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις θερμές αντιδράσεις του», ανέφερε η εταιρεία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι δύο συναυλίες, που επρόκειτο να δοθούν στο Ρόαγιαλ Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου την Πέμπτη και την Παρασκευή θα γίνουν τελικά στις 26 και 27 Νοεμβρίου. Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Κόλινς θα συνεχιστεί την Κυριακή στην Κολονία της Γερμανίας.

Ο Φιλ Κόλινς ξεκίνησε ως ντράμερ στο ροκ συγκρότημα Genesis τη δεκαετία του 1970 ενώ η σόλο καριέρα του έφτασε στο αποκορύφωμά της τη δεκαετία του 1980, όταν τραγούδησε μεγάλα χιτ όπως το In the air tonight.