Η Ανέτ Στίβενς, μία γυναίκα στο δυτικό Σάσεξ της Αγγλίας, είχε πραγματοποιήσει επέμβαση προσθετικής στήθους πριν από 13 χρόνια καθώς μετά την περίοδο του θηλασμού του παιδιού της πίστευε πως τα στήθη της είχαν «κρεμάσει».

Αυτή της η απόφαση παραλίγο να της κοστίσει την ίδια της τη ζωή καθώς τα εμφυτεύματα είχαν αρχίσει να αποσυντίθενται και να γεμίζουν τον οργανισμό της με ουσίες που τη δηλητηρίαζαν.

mefftsti5

Η μητέρα δύο παιδιών άρχισε να νιώθει έντονους πόνους στην πλάτη, συνεχή αδιαθεσία, καρδιακές ανεπάρκειες και αναπνευστικά προβλήματα. «Ακόμα και τα μαλλιά μου έπεφταν κατά καιρούς αλλά πίστευα πως ήταν από το άγχος μου», ανέφερε η 48χρονη. Η ζωή της σώθηκε μετά από επίσκεψη σε έναν χειρούργο, ο οποίος ανακάλυψε πως τα εμφυτεύματα είχαν εκραγεί και η σιλικόνη είχε περάσει σχεδόν σε όλο τον οργανισμό της διαμέσου του αίματος.

mefftsti2

Για την επέμβαση και την όλη διαδικασία αφαίρεσης και αποκατάστασης του σώματός της, η Στίβενς δαπάνησε πάνω από 7.000 ευρώ και δημοσιοποίησε την ιστορία της ώστε να αποθαρρύνει άλλες γυναίκες από το να βάλουν εμφυτεύματα σιλικόνης στον οργανισμό τους. Στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, μία γυναίκα περιγράφει τη δική της δραματική εμπειρία από προσθετική που πήγε πολύ στραβά.