Δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους με αυτά που βλέπουν οι Ταϊλανδοί… Και βλέπουν τον άνθρωπο που αναμένεται να καθίσει στο θρόνο της χώρας μετά τον θάνατο του βασιλιά Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, του μακροβιότερου μονάρχη πάνω στον πλανήτη.

Ο 64χρονος Μάχα, που ήταν ο διάδοχος του θρόνου ήταν πολύ μακριά από τη χώρα του αυτά τα χρόνια. Γύριζε την Ευρώπη, με το Boeing 737 του και έμενε σε πολυτελείς βίλες και ξενοδοχεία, σε βουνά ή λίμνες στην Αυστρία και τη Γερμανία.

Ο Μάχα λατρεύει τα αεροπλάνα, τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις γυναίκες, ενώ αυτός ο «ευρωπαϊκός» τρόπος ζωής προκαλεί εδώ και χρόνια ανησυχία στην Ταϊλάνδη για τη στιγμή που θα ανέβαινε στον θρόνο.

Ανάμεσα σε άλλες εκκεντρικότητες, ο πρίγκιπας έχει δώσει τον τίτλο του πτεράρχου της Βασιλικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης στο σκυλάκι του, τον Φου Φου.

Όταν πέρυσι ο σκύλος πέθανε, ακολουθήθηκε πλήρως το τετραήμερο βουδιστικό τελετουργικό, πριν αποτεφρωθεί σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση.

Στις φωτογραφίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Bild, η εικόνα του δεν αρμόζει και πολύ σε έναν μελλοντικό βασιλιά, αν τουλάχιστον τον συγκρίνει κανείς με τον πατέρα του.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Μονάχου το καλοκαίρι στις φωτογραφίες ο Μάχα εμφανίζεται με ένα βρώμικο… μπουστάκι να αποκαλύπτει πλάτη και χέρια γεμάτα τατουάζ.

JS95445130

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.