Την κατηγορία της δωροδοκίας αντιμετωπίζει αστυνομικός από τη Δυτική Βιρτζίνια, ο οποίος είχε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα που ήθελε να… αποφύγει κλήση για τροχαία παράβαση!

Ο 27χρονος Marcus David Slauer από το Fairmont συνελήφθη ύστερα από το περιστατικό της 22ας Απριλίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας, που είναι αρραβωνιασμένος και ετοιμάζεται να παντρευτεί, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο για υπερβολική ταχύτητα.

Λόγω προηγούμενης καταδίκης της σε άλλη πολιτεία, η γυναίκα που το οδηγούσε κινδύνευε με ποινή φυλάκισης από ένα έως πέντε χρόνια για παραβίαση της αναστολής της ποινής της. Όταν ο Slauer της είπε πως δεν μπορεί παρά να της κόψει κλήση εκείνη προσφέρθηκε να τον δωροδοκήσει και να του δείξει το στήθος της- κάτι που έκανε.

Στη συνέχεια, όπως γράφει η Daily Mail, μετέβησαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα του Farmington όπου προχώρησαν σε σεξουαλικές πράξεις.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 27χρονου στην Πολιτειακή Αστυνομία, η γυναίκα του έδειξε το στήθος της κι εκείνος της έδωσε πίσω τα χαρτιά της χωρίς να κόψει κλήση.

Ο Slauer παραιτήθηκε από τη δουλειά του και η εγγύησή του έχει οριστεί στα 5000 δολάρια.