Όταν η 42χρονη Mandy Davies έφερνε στον κόσμο πριν από τρία χρόνια το τρίτο της παιδί, αποφάσισε μαζί με το σύζυγό της να κάνει στείρωση γιατί δυσκολεύονταν να τα φέρουν εις πέρας οικονομικά και επειδή εκτιμούσε ότι είχε φτάσει σε προχωρημένη ηλικία για τεκνοποίηση.

Έτσι λοιπόν, εξεπλάγη πολύ όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος για 5η φορά, ένα χρόνο μετά αφού είχε υποβληθεί στην επέμβαση. Μάλιστα θεώρησε πως οι πόνοι που ένιωθε στο στομάχι ότι οφείλονταν «στις δύσκολες μέρες του μήνα».

«Αρχικά ένιωσα απογοήτευση και μου πήρε μερικές εβδομάδες μέχρι να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ. Αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ το ενδεχόμενο να ρίξω το παιδί» εξομολογείται.

Έφερε στον κόσμο την κόρη της Layla την περασμένη Παρασκευή, παρά το γεγονός ότι είχε κάνει στείρωση. «Συνεχώς αναρωτιέμαι πώς έγινε αυτό» λέει η ίδια.

«Το μικρότερο από τα παιδιά μου ήταν τριών ετών και εγώ είχα χάσει ένα μωρό 11 εβδομάδες προτού μείνω έγκυος στην Layla. Δε μπορούσα να κάνω έκτρωση. Δε θα μπορούσα να ζήσω με τις ενοχές» προσθέτει.

Προκειμένου να αποφύγουν άλλη εγκυμοσύνη στο μέλλον, αποφάσισαν να κάνει αγγειεκτομή ο άντρας της Mandy, David.