Η νύχτα πέφτει σαν μανδύας και ο αληθινός ή ψεύτικος εαυτός μας βγαίνει έξω για ποτό… Η φυγή από την πραγματικότητα είναι παγκόσμια ανάγκη και συχνά συνοδεύεται από αλκοόλ, ναρκωτικά, ασυδοσία – τα οποία πάνε χέρι χέρι με την επιθυμία για ελευθερία. Αυτό ακριβώς ανακάλυψε ο Ιταλός φωτογράφος Michele Sibiloni – τώρα ζει στην ανατολική Αφρική -, όταν επισκέφτηκε την Kampala στην Ουγκάντα όπου «σκόνταψε» με το φακό του πάνω σε ρασταφάρι, ζητιάνους, αλήτες, τουρίστες, μέθυσους και ένα σωρό άλλους.

Ο Sibiloni, θυμάται όταν γνώρισε έναν ντόπιο ο οποίος προσφέρθηκε να τον ξεναγήσει στα κατατόπια έτσι ώστε να καταγράψει τη νυχτερινή ζωή – ένα πρότζεκτ για το οποίο εργαζόταν για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. «Ήθελα να φωτογραφίσω τη νυχτερινή ζωή, αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους γιατί είναι όλα τελείως διαφορετικά από εκεί όπου μεγάλωσα», εξηγεί ο φωτογράφος. «Όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα εδώ: γέννηση, θάνατος, σχέσεις, δεσμοί, ζωή. Όλα γίνονται γρήγορα αλλά με πιο χαλαρό τρόπο», συμπληρώνει.

lkmsnfbaa5 lkmsnfbaa2 lkmsnfbaa3 lkmsnfbaa4 lkmsnfbaa7 lkmsnfbaa6 lkmsnfbaa8 lkmsnfbaa9 lkmsnfbaa10 lkmsnfbaa11 lkmsnfbaa12 lkmsnfbaa1