Για έναν 22χρονο σερβιτόρο που ονομάζεται Adam Johnson, το σκάνδαλο με τον ποδοσφαιριστή που έχει το ίδιο όνομα με αυτόν και που παραδέχτηκε ότι είχε προσεγγίσει την έφηβη κοπέλα μέσω διαδικτύου στα τέλη του 2014 με σκοπό να την αποπλανήσει, τον έχει βάλει σε μπελάδες.

Χρήστες του διαδικτύου που τον μπερδεύουν με τον γνωστό ποδοσφαιριστή τον βρίζουν και του στέλνουν δεκάδες μηνύματα. «Δεν είμαι ο ποδοσφαιριστής από την Σάντερλαντ, παρακαλώ μην το ξαναρχίζετε αυτό» έγραψε ο ίδιος στο Twitter.

Ο νεαρός σερβιτόρος λέει ότι μόλις ο ποδοσφαιριστής ομολόγησε την ενοχή του αυτός άρχισε να δέχεται «βροχή» μηνυμάτων με ύβρεις και απειλές. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Πολλά από αυτά τα μηνύματα είναι απλά πειράγματα και κάποιοι σκέφτονται ότι αυτό είναι αστείο, αλλά υπάρχουν κάποιοι τρελοί άνθρωποι εκεί έξω που είναι πραγματικά πολύ θυμωμένοι και προσπαθούν να ξεσπάσουν σε μένα. Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό και σίγουρα δεν είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα…». Όπως λέει μάλιστα προσπαθεί να δει την αστεία πλευρά μετά από ένα χρόνο που συμβαίνει αυτό και οι συγγενείς και φίλοι του απορούν πώς μπορεί και το διαχειρίζεται τόσο καλά.

adam00001

Πολλοί χρήστες μάλιστα έχουν ψάξει ακόμη και παλιά tweets του νεαρού και αν κάποιο αναφέρεται τυχαία σε κάποιο περιστατικό με παιδί σπεύδουν να του επιτεθούν και να τον βρίσουν. Ο ίδιος ενημερώνει τώρα συχνά ότι δεν είναι ο ποδοσφαιριστής προσπαθώντας να σταματήσει όλο αυτό χωρίς να χρειαστεί να απενεργοποιήσει εντελώς τους λογαριασμούς του. Ωστόσο, δεν χάνει το χιούμορ του και προσπαθεί να βρει την αστεία πλευρά των γεγονότων.

adam3