Το 2007 είχε συλληφθεί γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης. Στην κατοχή της οι αστυνομικές αρχές είχαν βρει και κοκαΐνη. Έτσι η γνωστή ηθοποιός οδηγήθηκε σήμερα στη φυλακή για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 90 ημερών, επειδή παραβίασε τους όρους υπό τους οποίους είχε αφεθεί ελεύθερη το 2007.

Η 24χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου στο Μπέβερλι Χιλς, απέφυγε οποιαδήποτε δήλωση και άκουσε την πρόεδρο, Μάρσα Ρέβελ να δίνει εντολή για να οδηγηθεί στην φυλακή.

Θα παραμείνει σε ένα κελί εννέα τετραγωνικών μέτρων, σε γυναικείες φυλακές του Λος Άντζελες. Στην ίδια φυλακή είχε παραμείνει για 84 λεπτά, το 2007, η Λόχαν, όταν συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένη.

ΛίντΤην ίδια χρονιά είχε κλειστεί για 22 μέρες στη φυλακή αυτή και η Πάρις Χίλτον.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν επέτρεψε σε τηλεοπτικά συνεργεία και φωτορεπόρτερ να καλύψουν την προσαγωγή της, με χειροπέδες.

Η περίοδος της φυλάκισης της ηθοποιού μπορεί να μειωθεί σε τρεις εβδομάδες, στο πλαίσιο προγραμμάτων για καλή συμπεριφορά του κρατουμένου ή για μεγάλο αριθμό κρατουμένων στις φυλακές.

«Δε γνωρίζω πόσο ακριβώς θα την κρατήσουν στη φυλακή. Μπορώ μόνο να επιβάλω την ποινή», δήλωσε η δικαστής, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπως η ηλεκτρονική παρακολούθηση του καταδικασθέντος ή ο κατ΄ οίκον περιορισμός.