Γέννησε έξι φορές δίδυμα!

Θεωρούν... καταραμένη τη μητέρα των δώδεκα παιδιών


ΚΟΣΜΟΣ
16:09
27/01/2011
Γέννησε έξι φορές δίδυμα!
1
loading

Δεν της φτάνει που προσπαθεί να μεγαλώσει με δυσκολία τα παιδιά της, έχει και την ατυχία να είναι γεννημένη στην Κένυα, όπου θεωρούνται κατάρα τα δίδυμα παιδιά. Η Gladys Bulinya έχει γεννήσει έξι φορές δίδυμα και ο άντρας της, αλλά και οι συγγενείς της την έχουν αφήσει, αφού τη θεωρούν καταραμένη.

«Ο John και ο James γεννήθηκαν το 1993, αλλά ήμουν μικρή τότε», λέει με δάκρυα στα μάτια η μητέρα, η οποία αναγκάστηκε από την οικογένειά της να αφήσει τα παιδιά της. Τώρα μεγαλώνει τα υπόλοιπα δέκα παιδιά, ενώ οι γύρω της θεωρούν ότι προκαλούν κακή τύχη. Μάλιστα, σύμφωνα με τις παραδόσεις στην Κένυα, πρέπει ένα από τα δίδυμα να πεθάνει για να «σπάσει» η κατάρα.

Ευτυχώς για αυτήν, όταν ο πατέρας των πρώτων της παιδιών έμαθε ότι τα έδωσε για υιοθεσία, τότε τα πήρε και τα έχει μαζί του από τότε. Πέντε χρόνια μετά ερωτεύτηκε έναν καθηγητή, με τον οποίο έφερε στον κόσμο τους Duncan και Dennis. Φυσικά, τα δίδυμα θεωρήθηκαν κακός οιωνός και τα πεθερικά της την έδιωξαν. Ωστόσο, δεν είχε καλύτερη μοίρα στα χέρια των γονιών της, οι οποίοι την ανάγκασαν να παντρευτεί έναν άντρα κατά είκοσι χρόνια μικρότερός της.

Φυσικά, ακολούθησαν και άλλα δίδυμα! Οι Mercy και Faith το 2003, οι Carren και Ivy το 2005 και το 2007 οι Purpose και Swin. Πέρσι γέννησε τους Baraka και Prince και ο άντρας της, μην αντέχοντας την κακοδαιμονία, την παράτησε.

Η μητέρα εργάζεται σκληρά για να τα «φέρει βόλτα», ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά προσέχουν τα μικρά, όταν εκείνη λείπει από το σπίτι. Η ίδια θεωρεί όλα τα παιδιά της ευλογημένα, ενώ δε συμμερίζεται τις απόψεις περί κατάρας. Το μόνο που την ενοχλεί πραγματικά, σύμφωνα με την ίδια, δεν είναι η γνώμη του κόσμου, αλλά τα δυο παιδιά που δε μεγαλώνουν μαζί της.

Πάντως, δεν πρόκειται να γεννήσει και άλλα παιδιά, καθώς πλέον έχει κάνει στείρωση!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar JOANNA

    ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΟΥΝ . Η ΜΟΝΗ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΑ 12 ΠΑΙΔΙΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει