Έρευνες έχουν δείξει ότι κάθε φορά που μια γυναίκα περιποιείται τον εαυτό της και την εμφάνισή της, ακόμη κι όταν βρίσκεται στο σπίτι της, η αυτοπεποίθησή της τονώνεται γεμίζοντάς τη με θετική διάθεση και ενέργεια. Το ότι βρίσκεστε στο σπίτι αυτήν την περίοδο δεν σημαίνει ότι θα αφεθείτε εντελώς και θα ξεχάσετε το πόσο ωραίο είναι να είσαι γυναίκα.

Όσες, λοιπόν, λόγω συνθηκών αναγκαστικά εργάζεστε από το σπίτι ή έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μην παραλείπετε να περιποιείστε τον εαυτό σας. Υιοθετήστε ένα γήινο makeup look που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας και θα σας κάνει να νιώθετε όμορφες και περιποιημένες χωρίς υπερβολές.

Χρησιμοποιείστε, λοιπόν, ένα μπρόνζερ και το αγαπημένο σας highlighter για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας και να προσθέσετε λάμψη σε όλο σας το πρόσωπο. Για τα χείλη σας προτιμήστε κραγιόν σε πορτοκαλί αποχρώσεις, οι οποίες συνδυάζονται ιδανικά με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα που έχετε δημιουργήσει.

Τέλος, μην ξεχάσετε τη μάσκαρα, καθώς πρόκειται για το προϊόν που θα τονίσει το βλέμμα σας, προσθέτοντας στην όλη σας εμφάνιση την απαραίτητη γοητεία.