Αν υπάρχει ένα άτομο το οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε για τις γρήγορες και εύκολες συμβουλές μακιγιάζ, αυτό σίγουρα είναι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Το νεαρό μοντέλο και ηθοποιός, μοιράστηκε πρόσφατα κάποια από τα βήματα που ακολουθεί και η ίδια για φρέσκο και γρήγορο μακιγιάζ μέσα σε πέντε λεπτά ή και λιγότερο, με προϊόντα που θα λατρέψετε όλες.

Για να ξεκινήσει το μακιγιάζ της, λοιπόν, η Ραταϊκόφσκι προετοιμάζει το δέρμα της κατάλληλα με τον σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση. Στη συνέχεια εφαρμόζει στο πρόσωπό της με τα δάχτυλά της το foundation που ταιριάζει χρωματικά στην επιδερμίδα της και συνεχίζει με τον σχηματισμό των φρυδιών της, τα οποία βουρτσίζει προς τα πάνω και έξω χρησιμοποιώντας ένα διάφανο τζελ μάσκαρα για βλεφαρίδες και φρύδια.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της το νεαρό μοντέλο βάζει λίγο highlighter στη μύτη και τα ζυγωματικά της, συμπληρώνοντας με λίγο μπρόνζερ στα μάγουλα και το μέτωπο για φυσική λάμψη.

Για να προσθέσει μια δραματική πινελιά στο μακιγιάζ της χρησιμοποιεί μια μάσκαρα για να τονίσει τις βλεφαρίδες της και, τέλος, δεν φεύγει από το σπίτι αν δεν φορέσει το αγαπημένο της βαθύ κόκκινο κραγιόν για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αν ακολουθήσετε τα βήματά της, λοιπόν, θα είστε έτοιμες κι εσείς για τους δικούς σας 19,5 εκαταμμούρια ακόλουθους στο Instagram, όπως και η Έμιλι!