Οι δουλειές του Gunduz Agayev χαρακτηρίζονται από τα αντιπολεμικά μηνύματα. Τα νέα του illustrations φέρουν τον τίτλο «Πόλεμος και Ειρήνη» και αποτελούν μία ακόμα καλλιτεχνική γροθιά στην μάστιγα της ανθρωπότητας.

war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-2__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-3__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-4__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-5__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-6__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-7__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-8__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-9__880 war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-10__880

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.