Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail και γυρίστηκε στη Νότια Ντακότα καταγράφεται μια μέρα από τη ζωή ενός έμπειρου φροντιστή φιδιών του οποίου η δουλειά είναι μεταξύ άλλων είναι να ταΐζει τα επικίνδυνα είδη των ερπετών.

Το βίντεο δείχνει τα φίδια, η πλειοψηφία των οποίων είναι κόμπρες, να τρέφονται με νεκρά ποντίκια για το μεσημεριανό τους… «σνακ». Ο άνδρας φαίνεται να ανοίγει τα συρτάρια στα οποία είναι κλεισμένα για να τους δώσει το φαγητό τους, αλλά δεν δείχνουν όλα χαρούμενα από αυτή την «ενόχληση» και αντιδρούν λίγο απότομα. Κάποια από αυτά βγάζουν γρήγορα το κεφάλι τους από το συρτάρι και σε λίγα δευτερόλεπτα πετάγονται έξω, με τον άνδρα να κάνει επιδέξιες κινήσεις για να τα αποφύγει. Σέρνονται στο πάτωμα έχοντας χάσει το ενδιαφέρον τους για τα ποντίκια και εστιάζοντας πλέον στον άνδρα.

Ο φροντιστής, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει μεγάλη εμπειρία και ελέγχει τα φίδια όταν αυτά κάνουν απότομες κινήσεις εναντίον του χωρίς να πανικοβάλλεται. Τους κάνει διάφορα κόλπα με το ραβδί που κρατά, αλλά και με το γεύμα τους, προσφέροντάς τους «έξτρα» τροφή. Ωστόσο μερικά από τα φίδια φαίνονται πιο «υπάκουα» και μόλις αρπάζουν το φαγητό τους, επιστρέφουν γρήγορα στα συρτάρια τους χωρίς παραπάνω αντιδράσεις.

Δείτε το βίντεο με όλη τη διαδικασία…