Ο… πολυδιάστατος Μιχάλης Λιάπης

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από έναν υπουργό που αγαπούσε ο φακός


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ
12:20
20/12/2013
Ο... πολυδιάστατος Μιχάλης Λιάπης
12
loading

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

12
σχόλια
 1. avatar Voidi

  Ο Μιχάλης Λιάπης είναι βοηθός του λαού. Είμαι περήφανος για αυτόν.
  Μας βοηθάει όλους να μην ξεχάσουμε ποτέ ποιοί είναι οι πολιτικοί στην Ελλάδα. Πόσοι άλλοι, με το ίδιο "ήθος" με αυτόν, είναι απλώς πιο προσεκτικοί ?

 2. avatar prikismenos

  Στη φωτό που κοιτάζει αγέρωχα το πέος του αγάλματος, αχαχαχαχ όλα τα λεφτά!

 3. avatar mirallas

  Άρε γερο Καραμανλή πρέπει τρίζουν ακόμα τα κοκαλά σου.

 4. avatar manos

  στην 6 φώτο. Μόνο αυτός και ο Τζακ Νορις κατάφεραν να κάνουν σουτ και τάπα στον εαυτό τους. Γιατί κανείς άλλος δεν τολμά να κάνει τάπα στον Τζάκ Νόρισ και στο Λιάπη.

 5. avatar sakis

  δεν ξαναμπαίνω στο νιουμπιστ γιατί έγραψα δύο κείμενα,το ένα ενάντια στους βουλευτές και ποιά θα έπρεπε να είναι η αντίδραση του κόσμου εναντίον τους,και το έσφαξαν.Χωρίς να περιέχει βρισιές!Πλέον η λογοκρισία που ασκεί έχει γίνει φασιστική!Τους βαρέθηκα! γεια σας!

  1. avatar john SILK

   χειροκρωτό καο επαυξάνω Σάκης μάλλον εξαρτάτε ποιοι το διαβάζουν έχω την γνώμη είναι από το" βήμα "και μην ξεχνάμε το side δεν είναι block ανίκη σε κάποια παράταξη ,αλλά να τα λέμε όλα έχει καλό υλικό και διαφήμιση είδα πανό στο ελευθέριος βενιζέλος πριν κάποιο καιρό οταν ήμουν στην πατρίδα ,ΜΕΡΡΥ Χ"ΜΑΣ.

 6. avatar sakis

  δυστυχώς αυτοί οι πολιτικοί μας αξίζουν!Πέρα απ'το οικονομικό έλλειμα έχουμε μεγαλύτερο έλλειμα παιδείας,ήθους,δικαιοσύνης,ευπρέπειας!Οι πολιτικοί μας δεν θα μπορούσαν να μην έχουν αυτό το έλλειμα αφού είναι κομμάτι από εμάς!

 7. avatar spyros

  χωστε τα λαμογια στην φυλακη.

  1. avatar john SILK

   H λογοκρισία πάει σύννεφο στο newsbeast ,να πάει φυλακή όταν τον σταματούσαν στο αεροδρόμιο spyros μάλλον δεν τον αναγνώρισαν η πέρασε από άλλου χωρίς ελενχο αλλιώς δεν εξηγητε η φυγεί με ένταλμα αυτόφωρο για το τέλος του μήνα ,άρα λοιπών πέσανε τηλ..ΌΧΙ ΌΤΙ ΚΆΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΘΑ ΠΈΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΆ ΌΠΩΣ ΌΛΑ ΤΑ ΛΑΜΌΓΙΑ !ΚΑΙ ΠΆΕΙ ΛΈΓΟΝΤΑΣ Η ΚΑΤΗΦΌΡΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ .

 8. avatar john SILK

  ΑΦΟΎ ΒΡΉΚΕ ΚΑΙ ΚΆΝΗ ,ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΈΚΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ,ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΆΡΑΓΕ Η ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΤΟΥ , ΜΟΥΝΓΚΑ ,ΜΟΥΝΓΚΑ !!!!!

 9. avatar Σατανάς

  Αφού την μπλοκάρεις με το ένα χέρι πως θα φύγει η μπάλα?
  Προς τα πάνω είναι το καλάθι, και όχι προς τα κάτω...

 10. avatar Cpt Nemo

  ...και δηλαδή πόσο καιρό θα ασχολούμαστε με το Λιάπη ?....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει