Το να ρίξεις μερικές Mentos μέσα σε ένα αναψυκτικό είναι ένα πράγμα και άλλο είναι να χρησιμοποιήσεις δυνατά συστατικά που μετατρέπουν το μπουκάλι σε βλήμα!

Πόσο μάλλον όταν το πείραμα εκτελείται από ανθρώπους που δεν ξέρουν, ανθρώπους που επιστρατεύουν μάλιστα και την παρουσιάστρια της ζωντανής εκπομπής.

Αυτά ήταν τα συστατικά της αποτυχίας που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία.

Στο πρωινάδικο της Αυστραλίας λοιπόν «Studio 10» κάλεσαν έναν τύπο να κάνει μερικά επιστημονικά πειράματα για την τέρψη του κοινού. Η παρουσιάστρια Natarsha Belling έβαλε το αστέρι της επιστήμης του YouTube, Jacob Strickling, να της δείξει τι θα συμβεί όταν η Coca-Cola αντιδράσει με υγρό άζωτο!

aystsererkererer1

Ο Jacob εκτέλεσε μόνος τα δύο πρώτα πειράματα, που μετέτρεψαν το μπουκάλι σε πύραυλο εδάφους-αέρος, και κάλεσε μετά την παρουσιάστρια να το δοκιμάσει μόνη της. Εκείνη δεν συνειδητοποίησε προφανώς πόσο γρήγορα αλληλεπιδρούν τα συστατικά, κι έτσι το μπουκάλι πέρασε κυριολεκτικά ξυστά από το κεφάλι της κατά την απογείωσή του.

«Σου είπα ότι αυτή θα είναι η καλύτερη ποτέ ζωντανή τηλεόραση!», της είπε ο Strickling, ο οποίος δεν χαμπάριασε προφανώς ότι η Belling παραλίγο να μείνει ακέφαλη…