Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη, συνέβη όμως σε άλλο ένα απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό.

Κι ενώ τα βάρη είναι για τον όγκο, κάποιος σκέφτηκε να τα χρησιμοποιήσει προφανώς για άλλους σκοπούς, όταν συνέβη το μοιραίο.

Αφήνοντας κατά μέρος πως η τρύπα στο κέντρο του βάρους είναι για να μπαίνει η μεταλλική μπάρα, στο μυαλό του λειτούργησε μάλλον ως υποκατάστατο.

AP_120209125737

Η πυροσβεστική κατέφτασε λοιπόν εσπευσμένα, καθώς το πέος του άντρα κόλλησε στο βάρος και εγκλωβίστηκε. Ήταν στην πόλη Βορμς που συνέβη το μοιραίο, οι πυροσβέστες πήραν ωστόσο μια άλλου είδους εκδίκηση ανεβάζοντας στη σελίδα τους στο Facebook μια φωτογραφία με το κατεστραμμένο βάρος των 2,5 κιλών, έχοντας περάσει τρεις ώρες διαλύοντάς το με τη δέουσα προσοχή! Ναι, τρεις ολόκληρες ώρες.

Ο άντρας είχε μεταφερθεί μάλιστα από το γυμναστήριο στο νοσοκομείο με το βάρος προσαρμοσμένο στην «οικογένειά» του, οι γιατροί δεν κατάφεραν ωστόσο τίποτα, όταν και κάλεσαν τους σκληροτράχηλους πυροσβέστες. Τρεις ώρες μετά, ήταν ελεύθερος.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Παρακαλούμε, μη μιμείστε τέτοιες πράξεις»! Αν έγινε το πάθημα μάθημα, θα φανεί…