Συνωμοσιολογικές ιστοσελίδες και fora για την εξωγήινη ζωή υποστηρίζουν πως εντόπισαν στρατιωτικά αεροσκάφη της Βουλγαρίας να παρακολουθούν ένα UFO.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των ιστοσελίδων αυτών δείχνουν- σύμφωνα με τους ίδιους- ένα UFO, με το κλασσικό σχήμα του ιπτάμενου δίσκου, να κάνει κύκλους πάνω από τα μαχητικά.

Το Portal 12 αναφέρει πως αναγνώστης παρείχε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη Nova Zagora στα νοτιοανατολικά της Βουλγαρίας.

«Στρατιωτικά αεροσκάφη κυνηγούσαν ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο κοντά στη Nova Zagora», σημειώνει, «πετούσε σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τα χωριά Gaz, Zagortci και Han Asparuhovo».

Το «ρεπορτάζ» λέει πως υπήρξαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες αν και κανείς άλλος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για να επιβεβαιώσει τι συνέβη, όπως γράφει η Daily Mail.

Το «θέαμα» κράτησε περίπου πέντε λεπτά, μέχρι που το UFO ξαφνικά άλλαξε πορεία, αναγκάζοντας και τα μαχητικά να κάνουν θεαματικές μανούβρες.

«Ένα UFO εθεάθη πάνω από χωριά και το παρακολουθούσαν στρατιωτικά αεροσκάφη», σημείωσε ο Scott C Waring, συντάκτης στην ιστοσελίδα UFO Sightings Daily. «Δεν πιστεύω πως κανένα μαχητικό θα έπαιρνε το ρίσκο εσκεμμένα να επιτεθεί σε ένα εξωγήινο σκάφος», πρόσθεσε.

Πολλοί πάντως σχολιάζουν πως το «UFO» μοιάζει να έχει προστεθεί στις φωτογραφίες μετά τη λήψη τους.

Μια άλλη εξήγηση που δίνεται είναι πως αυτό που εκλαμβάνεται ως UFO είναι στρατιωτικό drone, όπως επισημαίνει και ο «ειδικός μεταφυσικής δραστηριότητας» Lee Speigel.

ufo1 ufo2 ufo3 ufo4