Πώς καθαρίζεις ένα βραστό αυγό χωρίς να καείς, χωρίς να γεμίσεις τα χέρια σου σπασμένα τσόφλια- και χωρίς να μείνει στα δάχτυλά σου η γνωστή μυρωδιά;

Υπάρχει ένας γρήγορος κι εύκολος τρόπος που εξασφαλίζει πως δεν θα γεμίζει τσόφλια ο πάγκος της κουζίνας- ούτε και το πιάτο μας.

Είναι τόσο απλό: βάζεις το βρασμένο- σφιχτό, προφανώς- αυγό σε ένα ποτήρι και το «χτυπάς» για μερικά δευτερόλεπτα.

Το κέλυφος σπάει τόσο που με μία κίνηση μπορεί να φύγει όλο.

aygo1 aygo2 aygo3