Πόσα ταξίδια μπορούμε αλήθεια να κάνουμε στη ζωή μας; Είναι αυτονόητο πως τόσο η διάρκεια του βίου όσο και το οικονομικό περιθώριο του καθενός μας δεν επαρκούν για την επίσκεψη και των 101 προορισμών που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε για τις επόμενες 101 ημέρες.

Ωστόσο, ας ελπίσουμε πως μέσα από αυτήν την ομολογουμένως μεγάλη ποικιλία θα βρείτε κάτι που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Έτοιμοι; Φύγαμε!

No. 26. Νησιά Phi Phi, Ταϊλάνδη

Τα εξωτικά νησιά Phi Phi (Πι Πι) ανήκουν στην επαρχία Κράμπι και βρίσκονται σε απόσταση περίπου δυο ωρών από το διάσημο Πουκέτ.

Το Ko Phi Phi Don είναι το μεγαλύτερο νησί και συγκεντρώνει την πλειοψηφία του πληθυσμού του νησιωτικού συμπλέγματος, αν και οι παραλίες του δεύτερου μεγαλύτερου νηιοσιού, του Ko Phi Phi Lee είναι εξίσου δημοφιλείς.

Τα νησιά έγιναν παγκοσμίως γνωστά όταν χρησιμοποιήθηκαν ως φυσικό σκηνικό για την αμερικάνικη ταινία του 2000 «The Beach», η οποία απογείωσε την τουριστική κίνηση της περιοχής.

Σμαραγδένια νερά, επιβλητικοί βράχοι και τροπική βλάστηση δημιουργούν ένα μοναδικό οικοσύστημα, που προσφέρεται για εξερεύνηση, αλλά και χαλαρωτικές διακοπές.

Περισσότεροι από 400.000 τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο την περιοχή, που προσφέρει ασύγκριτης ομορφιάς παραλίες, ιδανικές για ατέλειωτες βουτιές, καταδύσεις, αλλά και καγιάκ και ψάρεμα.

Για τους πιο περιπετειώδεις υπάρχει η δυνατότητα να αναρριχηθείτε στους βράχους ή να περπατήσετε στη ζούγκλα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το μαγιό σας και η φωτογραφική σας μηχανή, με την οποία θα αιχμαλωτίσετε τα νερά στο χρώμα του σμαραγδιού, λευκές αμμουδιές και ένα τοπίο μαγευτικό και γαλήνιο.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες…

101 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ="νο.>