Ο Σάββας Θεοδωρίδης τα έβαλε με τον Μέλο Περέιρα, λέγοντας πως εκείνος ευθύνεται για τα δύο χαμένα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού, ενώ διαμαρτυρήθηκε και για τη διαιτησία του ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το ισόπαλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Έχω να σας πω, ότι πριν αρχίσει το παιχνίδι, είδα τον περίφημο Περέιρα, που δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου στα αποδυτήρια των διαιτητών. Μου είπαν, ότι είναι παρατηρητής και πήγα να του πω, ότι δεν κάνει να είναι στην Ελλάδα. Του είπα ότι με είδε στο Intercontinental και με απέφυγε. Έχω δει κι άλλους παρατηρητές, αλλά αυτοί κάθονται στα επίσημα, όχι με τους διαιτητές αγκαλιά να τους συνοδεύουν. Το αποτέλεσμα σήμερα ήρθε 1-1, αλλά έχουμε χάσει 2 πρωταθλήματα εξαιτίας του Περέιρα. Οι 5 εκατομμύρια Ολυμπιακοί δε θέλουμε να τον βλέπουμε, θέλει να κάνει κακό στον Ολυμπιακό. Του είπα να μιλήσουμε, μου είπε ότι πάει με τους διαιτητές.

Έγινε χαμός με τις κάρτες, έπρεπε να έχουν πάρει τουλάχιστον τις διπλές. Με ενδιαφέρει να τα πηγαίνουμε καλά στην Ευρώπη και να είναι σωστή η διαιτησία, αλλά ο Γερμανός που μας έφερε ο Περέιρα, όπως και κάθε άλλη μπακατέλα, έμαθα ότι είναι 3ης κατηγορίας. Εμείς παίξαμε στην Ευρώπη, βγάλαμε ασπροπρόσωπη την Ελλάδα, αλλά εδώ είναι ένα αίσχος. Μας βαρούσαν κλωτσιές και έκαναν και επανάληψη πέναλτι, για να φάμε γκολ. Δεν το είδε δηλαδή και απέφυγε να δει το VAR; Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μακριά οι Περέιρα. Ρωτήστε και τους Πορτογάλους που έχουμε στην Ελλάδα τι άποψη υπάρχει στην χώρα του, που τον μαζέψαμε στην Ελλάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, βέβαια, σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήταν κάκιστοι οι παίκτες, αλλά αυτά θα τους τα πούμε με κλεισμένη πόρτα. Κατέστρεψαν τα πάντα αυτοί, το έχουν καταλάβει. Ο μόνος που στέκεται όρθθιος και δεν τον προσέχουν, είναι ο Ολυμπιακός, που πλήττεται από ανθρώπους, σαν τον Περέιρα και τον Φούσεκ. Αυτοί πρέπει να πάρουν δρόμο για να έχουμε ένα τίμιο και υγιές πρωτάθλημα. Ο Σιδηρόπουλος κράτησε 7 λεπτά και, αν μπορούσε, θα κρατούσε και 10 λεπτά.

Αυτά τα λέω, για να ξέρει την αλήθεια ο κόσμος του Ολυμπιακού και να γνωρίζει ο Υφυπουργός τι γίνεται. Δεν έχουμε ανάγκη από Περέιρα για να δούμε καθαρό ποδόσφαιρο. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο για την απόδοση της ομάδας, αλλά αυτό δεν φτάνει. Ο αντίπαλος πίστευε πως με κλωτσιές μπορεί να μας σταματήσουν και καλά έκαναν. Εμείς σαν Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε τον αγώνα εναντίον κάθε Περέιρα».

Πηγή: gazzetta.gr