Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να συμμετέχει στα play-offs του NBA μιας και οι Μιλγουόκι Μπακς αποκλείστηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο, αλλά παραμένει στην… επικαιρότητα της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας του κόσμου.

Η τελευταία αφορμή ήταν ένα βίντεο στο TikTok όπου απάντησε με χαμόγελο στο αν θα πήγαινε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Η αντίδρασή του περισσότερο κι από την ίδια την απάντησή του, όπου ουσιαστικά δεν είπε τίποτα, ήταν εκείνη που πυροδότησε εκ νέου σενάρια μεταξύ των οπαδών της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο. Κι αυτό έρχεται σε συνέχεια της αποκάλυψης που είχε κάνει η ισπανική εφημερίδα «MARCA».

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στην δημοφιλή πλατφόρμα είναι αποκαλυπτικό και δείχνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να χαμογελά όταν ένας φίλαθλος του ζήτησε να αφήσει τους Μπακς και να πάει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Βέβαια, μια τέτοια μεταγραφή στους (ακόμη) πρωταθλητές μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για πολλούς λόγους. Οι Γουόριορς δεν έχουν να προσφέρουν τα κατάλληλα ανταλλάγματα και παράλληλα μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κάνουν και αλλαγές στο οργανόγραμμά τους, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος τη σεζόν 2025-26, αν έκανε χρήση της σχετικής οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Παράλληλα, οι Μπακς δεν έχουν καμία διάθεση να τον αφήσουν να φύγει, ενώ ούτε και ο ίδιος έχει δείξει να έχει τάσεις… φυγής.

Στο μεταξύ, οι Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζουν την αναζήτηση του επόμενου προπονητή τους που θα διαδεχθεί τον Μάικ Μπούντενχολζερ στον πάγκο τους με το στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα.