Το «ilmilanista.it» μιλάει για την… ελληνική αγάπη του «Ρόνι», τη Μύκονο, εξηγώντας ότι «δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση, επιστημονική φαντασία η μεταγραφή του Ρόνι στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος συνομιλεί με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, όμως έχει πάντα στο μυαλό του και την περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα. Η Αθήνα και η Μύκονος είναι πάντα στην καρδιά του Ροναλντίνιο, καθώς κανείς δεν ξεχνάει ότι πρωταγωνιστεί συχνά σε ξενύχτια!».

Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, αναφέρει ότι η Μίλαν κυνηγά τη μεταγραφή του Κεϊσούκε Χόντα, ενώ πιθανή είναι και η απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με αποτέλεσμα να θέλουν να… ξεφορτωθούν τον «Ρόνι» που έχει ένα ιδιαίτερα βαρύ συμβόλαιο.

«Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, κυνηγάει παίκτες επιπέδου Champions League», προσθέτει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα θέλοντας να ενισχύει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στους Πειραιώτες, ενώ κάνει λόγο και για την ιδιαίτερη σχέση του με την Ελλάδα και τη… Μύκονο: «Ο Ρόνι έχει πρόταση από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, ενώ ενδιαφέρεται για αυτόν και η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η Αθήνα και η… Μύκονος είναι πάντα στην καρδιά του».

Επίσης, το «football-italia.net» επιβεβαιώνει ότι οι «Ο Ολυμπιακός μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι ερίζουν για να κάνουν δικό τους τον λάτιν σούπερ σταρ».

Προβληματίζει το… ξενύχτι

Όλα τα δημοσιεύματα, θέτουν ως βασικούς άξονες για την επιλογή του τα λεφτά και τη διασκέδαση δίνοντας προβάδισμα στην Ελλάδα. Ωστόσο, πέρα από το οικονομικό, το δεύτερο σκέλος, δηλαδή η νυχτερινή διασκέδαση, είναι κάτι που απασχολεί σοβαρά τους «ερυθρόλευκους», αφού στην περίπτωση που όντως έχουν καταθέσει πρόταση στον «Ρόνι» θα πρέπει να εξασφαλίσουν την επαγγλεματική του συμπεριφορά.

Φτιάχνει ακαδημία στην Αθήνα

Επίσης, μία άλλη παράμετρος που αξίζει να σημειωθεί και που ενδέχεται να παίξει ρόλο στην επιλογή του Ροναλντίνιο, είναι ότι ο Βραζιλιάνος σχεδιάζει να φτιάξει μαζί με τον αδελφό του, Ρομπέρτο ντε Ασίς, ακαδημία ποδοσφαίρου στη χώρα μας! Μάλιστα βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου, εξετάζοντας την περίπτωση του Ελληνικού ως μία πιθανή περιοχή. Ενδεχομένως, λοιπόν, όλα αυτά τα στοιχεία να βάζουν σε πραγματική βάση το σενάριο «Ο Ροναλντίνιο στον Ολυμπιακό»!

Ατομικό ο Ραούλ Μπράβο

Σε θερμοκρασία… Ελλάδας, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 33 βαθμούς διεξήχθη η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού το Σάββατο στο Μπαντ Βερισχόφεν, με τον Ραούλ Μπράβο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ισπανός εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, και γυμνάστηκε μόνος του το Σάββατο. Παράλληλα, στο ξενοδοχείο έμειναν, για καθαρά προληπτικούς λόγους, οι Επστάιν και Μπάμποβιτς.

Οι παίκτες υπό τις οδηγίες του Έβαλντ Λίνεν έκαναν ασκήσεις ταχύτητας ενώ έπαιξαν και μίνι διπλά. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίστηκαν σε έξι ομάδες και έπαιξαν μίνι πρωταθλήματα.

Εν τω μεταξύ, είναι πολύ πιθανό στα μέσα της επόμενης εβδομάδας να βρεθεί στη Γερμανία ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως βρεθεί στο Μπαντ Βερισχόφεν για να παρακολουθήσει το φιλικό της Παρασκευής (9/7) με την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Τέλος ο Παναγόπουλος

Αν και στις αρχές του καλοκαιριού είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Λεωνίδας Παναγόπουλος αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Λιμανιού.

Ο νεαρός πορτιέρο, που εκφράζει πολλά παράπονα στο περιβάλλον του σχετικά με την αντιμετώπιση που είχε το τελευταίο διάστημα από τους ιθύνοντες της ομάδας, επέλεξε να μην μπει στην διαδικασία των τελικών επαφών για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τους «ερυθρόλευκους», βάζοντας πλώρη για άλλες πολιτείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα της Σούπερ Λίγκα, όπου θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: in.gr με πληροφορίες από www.sport.gr