Ένας Ιταλός αθλητής του στίβου στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στον αγώνα που συμμετείχε, αφού ο δρομέας αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, τερμάτισε τελευταίος, αφού το πέος του βγήκε έξω από το σορτσάκι και αναγκάστηκε να το καλύψει με τα χέρια του.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, ο 18χρονος Alberto Nonino έλαβε μέρος στον αγώνα 400 μέτρων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου U20 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Κάλι της Κολομβίας.

Ο ίδιος έκανε ένα ιδιαίτερα δυναμικό ξεκίνημα και από την πρώτη στροφή βρέθηκε σε καλή θέση, διεκδικώντας την πρωτιά, την οποία φαινόταν πως θα κέρδιζε άνετα. Παρόλα αυτά, στη μέση του αγώνα φάνηκε να δυσφορεί, σύμφωνα με τις εκφράσεις του που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες, που μετέδιδαν το αθλητικό γεγονός.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση, στη μέση της διαδρομής φάνηκε να κοιτάει κάτω από την μέση του και να βάζει τα χέρια μπροστά από το επίμαχο σημείο, σαν να καλύπτει κάτι, αφού προσπαθούσε να κρύψει το μόριο του, το οποίο βγήκε έξω από το σορτσάκι, γιατί δεν είχε φορέσει εσώρουχο. Παρόλα αυτά, ο ρυθμός του δεν έπεσε και κατάφερε να περάσει ακόμα δύο άτομα, με την πρώτη θέση να φαίνεται πως έχει «κλειδώσει».

Στην τελευταία στροφή όμως, φάνηκε πως είχε το μυαλό του αλλού… και τελικά τον πέρασαν όλοι οι υπόλοιποι συναθλητές του, με αποτέλεσμα από φαβορί που ήταν, να τερματίσει τελευταίος και με χρόνο 51,57 δευτερόλεπτα.

«Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για τη φασαρία που υπάρχει στα blogs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικότερα. Έχω συνείδηση ότι ήταν προφανώς ένα ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω την αντίδραση και δεν χρειάζεται να μου στείλετε τους συνδέσμους από τα δημοσιεύματα. Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη λίγες ώρες αργότερα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Alberto Nonino σε story που έκανε στο Instagram.