Στον Ολυμπιακό δεν έχουν πάρει ακόμα την οριστική απόφαση αν θα αποκτήσουν ή όχι παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι στο λιμάνι δεν έχουν κάνει προεργασία. Τόσο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όσο και οι σκάουτερ Νινιάδης και Μπαρμπαλιάς, έχουν δει αρκετά παιχνίδια, έχουν εντοπίσει παίκτες για όλα τα… γούστα, αλλά την τελική απόφαση για το αν θα γίνει κίνηση θα την πάρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και αφού συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρώτος επιστρέφει αύριο από την Ισπανία, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου και θα παραμείνει για λίγες ακόμα μέρες. Οι δύο άνδρες δεν έχουν προγραμματίσει κάποιο ραντεβού και σύμφωνα με κάποιες πηγές αυτό μάλλον θα γίνει μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα. Τότε θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και φυσικά θα γίνει κουβέντα και για το αν χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι οι Πειραιώτες θα κοιτάξουν να αποκτήσουν έναν αμυντικό μέσο, χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί κάποια απόφαση. Άλλωστε, πρέπει να ανάψει το πράσινο φως ο Βαλβέρδε, και το τι ακριβώς θέλει θα το πει στο ραντεβού με τον Μαρινάκη.

Πηγή: gazzetta.gr