«Κανάγιας» και «χαμένος εγωκεντρικός» είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με τον προπονητή της Σπόρτινγκ Χιχόν, Μανόλο Πρεσιάδο.

Καταιγιστική -λεκτική- επίθεση με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς στην συνέντευξη Τύπου από τον προπονητή της Σπόρτινγκ Χιχόν, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πρεσιάδο του τα είχε… μαζεμένα του Μουρίνιο από τα τέλη Σεπτεμβρίου όπου ο «Εκλεκτός» είχε υποστηρίξει: «Η Χιχόν χάρισε τη νίκη στους αντιπάλους. Ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν μπορεί να χαρίζει κανένα παιχνίδι, πρέπει να τα παίζει όλα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Στην Αγγλία, τέτοια ενέργεια τιμωρείται. Μακάρι να κάνουν ροτέισον και όταν παίξουν με μας, βάζοντας τους αναπληρωματικούς », είπε τότε ο Μουρίνιο σχετικά με το παιχνίδι ανάμεσα στην Χιχόν και την Μπαρτσελόνα.

Ο Μουρίνιο επανέλαβε το ίδιο σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις το βράδυ της Πέμπτης, και έτσι Ο Πρεσιάδο του απάντησε εξοργισμένος τα εξής: «Είπε ότι χαρίσαμε ένα παιχνίδι. Ποιος στον π … ο είναι αυτός, που θα σκεφτεί κάτι τέτοιο; Από πού κι ως πού; Από πού ξεφύτρωσε αυτός ο τύπος; Είναι ένας κανάγιας και ένας πολύ κακός συνάδελφος! Αφού κανείς στη Ρεάλ δεν λέει σε αυτόν τον κύριο τι θα πει σεβασμός, θα του το πω εγώ από εδώ »είπε αρχικά αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό και συνέχισε:

«Όταν φτύνεις προς τα πάνω, τελικά αυτό επιστρέφει σε εσένα. Εκεί θέλω να τον δω … Πήγε στο Μιλάνο τις προάλλες δείχνοντας τα τρία δάχτυλά του στους οπαδούς. Είτε είναι ένας χαμένος εγωκεντρικός, είτε εγώ δεν καταλαβαίνω …».

Σχετικά με την τιμωρία του Μουρίνιο πρόσθεσε: «Εγώ δε θα τον έβαζα στη θύρα των επισήμων, αλλά στο πέταλο των φανατικών της Χιχόν! Δεν εξαρτάται από μένα όμως…».

Πηγή: gazzetta.gr