Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό, αύριο στις 12.30 μ.μ., με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να εστιάζει στην ασυνήθιστη ώρα τέλεσης της αναμέτρησης…

Ο τεχνικός των «πρασίνων», μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την προσεχή αναμέτρηση με την ομάδα των Ιλισίων, τόνισε: «Μετά την καλή μας εμφάνιση, που συνοδεύτηκε με νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι απέναντι σε μία μαχητική ομάδα, όπως είναι ο Ηλυσιακός.

Το παιχνίδι αυτό για εμάς έχει κάτι πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο, αφού θα αναγκαστούμε να παίξουμε πολύ νωρίς το μεσημέρι, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά και δεν θα είναι και το καλύτερο για τους παίκτες και το ίδιο το μπάσκετ, αλλά και τον κόσμο, ο οποίος δεν είναι μαθημένος να βρίσκεται στο γήπεδο την ώρα που συνήθως τρώει για μεσημέρι.

Όπως και να έχει, τα δεδομένα είναι αυτά και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε, κάνοντας και την τελευταία μας προπόνηση το Σάββατο, την ίδια ώρα για να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Από την πλευρά του, ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδος, Κώστας Καϊμακόγλου, σημείωσε: «Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι δεδομένο και δεν είναι κάτι το οποίο μπορούμε να αρνηθούμε. Αυτό δεν σημαίνει πως υποτιμούμε τον Ηλυσιακό, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το αντίθετο.

Θέλουμε να δώσουμε μεγάλη προσοχή στον αγώνα, σεβόμενοι τον αντίπαλό μας, που είναι ιδιαίτερα μαχητικός και θα αγωνίζεται στην έδρα του. Για εμάς σημαντικό θα είναι να βρούμε χρόνο να ξεκουραστούμε, αφού ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν αργά και αυτός απέναντι στον Ηλυσιακό γίνεται νωρίς το μεσημέρι.

Είναι περίεργη ώρα σίγουρα για όλους αυτό το 12.30 το μεσημέρι, πρέπει να προσαρμοστούμε άμεσα και να είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε μια καλή εμφάνιση και φυσικά ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».

Πηγή: gazzetta.gr