Δεν έλειψε πολύ. Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην κορυφή της Primera Division, όπου βρέθηκε για λίγο η Μπαρτσελόνα. Οι «Μερένχες» συνέτριψαν 6-1 τη Ρασίνγκ Σανταντέρ με τέσσερα γκολ του Ρονάλντο.

Πιάνει υψηλά επίπεδα φόρμας η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αν και σκόρπισε στο «Μπερναμπέου» μία ομάδα που δεν είναι το μεγάλο φόβητρο, δείχνει ότι έχει βρει τη φόρμουλα για το εύκολο σκοράρισμα. Πρωταγωνιστής στον αγώνα κόντρα στη Σανταντέρ ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ και έφτασε τα δέκα σε οκτώ αγώνες στην Primera Division. Ο Πορτογάλος σταρ πλέον μετράει 44 τέρματα σε 46 ματς σε όλες τις διοργανώσεις από τη μέρα που μεταγράφηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή ήταν η δεύτερη εξάρα για τους Blancos στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, στις οποίες έχουν βάλει συνολικά 16 γκολ! Στο 27′ το σκορ ήταν 3-0 με τον Ιγκουαΐν να ανοίγει το σκορ στο 10′ και τον Κριστιάνο να προσθέτει άλλα δύο (15′, 27′), για να λήξει έτσι το ημίχρονο. Στην επανάληψη το κέφι δεν είχε φύγει για το σύνολο του Ζοζέ Μουρίνιο. Με ακόμα δύο, στο 47′ και το 55′ με πέναλτι ο Ρονάλντο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 για να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και ο Οζίλ στο 63′ (6-0). Το τελικό 6-1 για λογαριασμό της Ρασίνγκ πέτυχε στο 73′ ο Ντιόπ.

Πηγή: gazzetta.gr