Στάζουν μέλι στο όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός άσος εντυπωσίασε και τον Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν τον παραχωρεί ούτε με 12,5 εκατ. ευρώ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι απόλυτα ικανοποιημένος όχι μόνο επειδή ο 20χρονος παίκτης αποδεικνύεται ακατέργαστο «διαμάντι», αλλά επειδή φρόντισε να τον «δέσει» με ρήτρα 12,5 εκατομμυρίων ευρώ πριν από περίπου έναν μήνα.

Μάλιστα, όταν κάποιος του είπε ότι με τέτοιες εμφανίσεις ο Φετφατζίδης θα φέρει προτάσεις από το εξωτερικό, ο Μαρινάκης ήταν ξεκάθαρος σε ότι αφορά τις προθέσεις του. «Δεν τον δίνω τον μικρό ακόμα και αν μας προσφέρουν 12,5 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας».

Πάντως, στον Ολυμπιακός προσπαθούν να κρατήσουν προσγειωμένο τον νεαρό και οι άνθρωποι του συλλόγου λένε: «Πρέπει να τον βοηθήσουμε να μείνει προσγειωμένος, ώστε να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από την ομάδα μας, αλλά και την Εθνική. Τον πιστεύουμε, τον στηρίζουμε, χαιρόμαστε με την εξέλιξή του, αλλά το σημαντικότερο είναι να έχει διάρκεια».

Τρέλανε τον Μπράιντα και τους άλλους…

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε ο γενικός διευθυντής της Μίλαν, Αριέντο Μπράιντα, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Ισραήλ. Ο Ιταλός παράγοντας έμεινε εκστασιασμένος από την εμφάνιση του Γιάννη Φετφατζίδη και είναι πλέον σίγουρο ότι θα τσεκάρει ξανά στα επόμενα ματς τον 20χρονο.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο Μπράιντα που είδε τον «Φέτφα» στο φαληρικό στάδιο καθώς είχαν τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν εκπρόσωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Βαλένθια. Μάλιστα, όλοι μετά το τέλος του αγώνα φανέρωσαν την έκπληξη τους για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού και υποκλίθηκαν στο σπάνιο ταλέντο του.

Κλείνει τα αυτιά του

Τι είπε όμως ο ίδιος ο Φετφατζίδης μετά τον τεράστιο ντόρο που προκάλεσε; «Δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά. Ακόμα δεν έπαιξα στον Ολυμπιακό και θα μιλήσω για μεταγραφή;», ήταν τα λόγια του εκφράζοντας στη συνέχεια το παράπονό του: «Πήγα καλά για πρώτο παιχνίδι και αισθάνομαι άνετα, ωστόσο είναι κρίμα που δεν κατάφερα να βάλω ένα γκολ στις δύο ευκαιρίες που είχα».

Ο νεαρός άσος τέλος συμπλήρωσε: «Αυτό που με νοιάζει και με ικανοποιεί σε προσωπικό επίπεδο για το παιχνίδι με το Ισραήλ, είναι ότι έδειξα πως μπορώ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο. Αυτή τη στιγμή ξεκινάω να δείχνω ποιος είμαι, αλλά δεν είμαι μικρός. Θέλω να παίζω και να δείχνω τις πραγματικές μου δυνατότητες».


Συγχαρητήρια από Πιλάβιο

Εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Γιάννη Φετφατζίδη δήλωσε στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει ταλέντο», ενώ αποκάλυψε πως του μίλησε μετά το ματς με το Ισραήλ και του είπε: «Είσαι πάρα πολύ καλός παίκτης. Πρέπει να συνεχίσεις έτσι. Μπράβο σου».

Πηγή:gazzetta